Det tog et ondt år

P1011186Jeg er oprigtig talt lettet over at have kastet mit sidste projekt af pindene. Endnu en teststrikket sag for Camilla. Hun er for vild, når det kommer til at designe strikkeopskrifter, og opskriften på den såkaldte Sol- og Sommerkjole her med masser af cuteness og sving i skørtet er ingen undtagelse. Men den tog også et ondt år at komme igennem, som jeg efterhånden har skræppet lidt om på de forskellige online-kanaler, og helt klichéagtigt kan jeg sige: Det onde år var det hele værd. 

Så snart opskriften udgives, kommer jeg med links og flere billeder af kjolen i brug. Den er crazy smuk og meget anvendelig. Den kan bruges i børnehave og vuggestue med sneakers, til en fest både sommer og vinter og sågar som brudepigekjole.

Se alle Camillas opskrifter her, hvor du finder fede sager til børn og mor.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Tina KH 30. august 2017 at 16:40

  Meget flot synes jeg:-)
  Rigtig god aften-

  Reply
  • plummum 31. august 2017 at 11:48

   Tusind tak:)

   Reply

Leave a Comment