Den om 34 somre, en lyserød taske, en datenight og mere ‘Ganni’-strik

Lidt hverdagsglimt, kære læsere. Om løst og fast. Alt og ingenting. Processed with VSCO with f2 presetI er godt mange, der viser interesse for trøjen her, når den vises frem på Instagram, og det er helt forståeligt. Den er også fin. Strikker I ikke selv, så få jeres mor eller bedstemor til at strikke den til jer. Den er færdig på cirka en uge.

Jeg mangler blot ét ærme på trøjen nu, og heldigvis går det stærkt på pind 9. Jeg havde som så mange gange før lovet mig selv en pause, før jeg skal teststrikke igen for Camilla. Men jeg er ikke god til de strikkepauser, og pludselig havde jeg næsten strikket en hel trøje igen. Pindene havner altid i mine hænder, hvis jeg har et par ledige minutter. Men. Trøjen må desværre nok vente til næste teststrik er fuldført – sådanne projekter har en deadline, som betyder, at der skal lægges lidt mere intensivt arbejde i dem. Så #bølgegenseren – som den kaldes på Instagram – kan ikke komme til at lune min krop foreløbigt.


Processed with VSCO with f2 presetOg så er jeg sørme fyldt 34 år, og jeg blev storforkælet af Kasper og mine piger på deres helt egen måde. Ældstepigen gik vel nærmest mere op i dagen end mig, og hun har givet mig sirligt indpakkede tegninger i ét væk siden fødselsdagen i fredags. I morges fik jeg igen tre sådanne pakker. Ej, men jeg bliver så rørt.

Af Kasper fik jeg den fineste lyserøde Heather bag (reklamelink), som stod på min ønskeliste. Han vælger ellers aldrig noget fra min liste og formår at ramme plet med gaverne alligevel. Jeg manglede en lyserød taske i mit skab (of course!), og Heather har en perfekt størrelse, og så koster den ikke en milliard.
Processed with VSCO with f2 presetMin fødselsdag blev fejret på Michelin-restaurant i Præstø på Hotel Frederiksminde – bare Kasper og mig. Vi er blevet helt gode til det der med date-nights jævnligt… sagde ingen småbørnsmor nogensinde. Men det er vi, og det er rimelig awesome.

Processed with VSCO with f2 presetJeg havde medbragt mit gode kamera, men det forblev ude i bilen. Det stjæler fokus for meget, hvis jeg skal koncentrere mig om at tage gode billeder midt i retterne, og det orkede jeg ikke. Vi fik 9 retter plus 12 lækre snacks – et udvalg af vores snacks ses på billedet herover. Jeg var temmelig mæt efter hele baduljen, og kunne hverken klemme ost eller kaffe ned.

Frederiksminde var en helt anden oplevelse, end den man får på mange af Michelin-restauranterne inde i byen – der var ikke helt ligeså mange kokke med store fuldskæg og tusser op og ned af begge arme 😉 Eller måske gemte de sig blot ude i køkkenet. Hipster-København var i hvert fald pakket væk til fordel for landlig idyl, og sådan skal det da også være herude.

Oplevelsen var top, og det gav en helt fantastisk ro at spise i det smukke lyse lokale med panoramaudsigt over vandet og idyllisk, grøn natur. Jeg ville ønske, vi havde haft mere tid til at gå en tur før middagen i de brostensbelagte landsbygader mellem de farvede byhuse. Men vi var som altid for sent på den.

Ikke mere herfra.

Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Kirsten Jepsen 8. september 2017 at 19:57

  Hvor kan man finde opskriften på bølgegenseren?

  Reply
 • Signe 29. oktober 2017 at 0:19

  Har du brugt det anbefalede garn? Hvis ja, hvor mange nøgler skal der bruges? De anbefalede nøgler er a 50 g.

  Reply
  • plummum 29. oktober 2017 at 7:35

   Jeg brugte vist 7,5 nøgler Air til den mindste størrelse. Det står i opskriften, hvor mange du skal bruge til de to forskellige størrelser 🙂

   Reply

Leave a Comment