Tung chokokage med fest på toppen

P1011263Her får du inspiration til en lagkage, der er nem at lave, men ser ud af ret meget. Den er velsmagende, tung og slet ikke sund, men dine børn vil elske dig for den. 

Jeg skulle traditionen tro have haft kage med i mine pigers institution til efterårsfest (den eneste ikke sukkerfrie dag på hele året dernede), men festen blev aflyst, og så havde vi pludselig en stor kage i køleskabet kun til os.

Jeg har ladet mig inspirere kraftigt af Badelma Badutski og også brugt denne opskrift.

Jeg bagte én stor kage i en rund springform, og da kagen var kølet helt ned, delte jeg den i to lige store bunde. Hver bund fik et ordentligt lag chokolademousse, og derefter pyntede jeg med løs hånd af Dumle, Toffifee, Malteser’s, friske figner, hindbær og jordbær. Du kan i øvrigt bruge præcis, hvad du har lyst til som pynt.

En mere ‘voksen’ version udelukkende med friske bær og fx hakket pistacie drysset over ville også være et hit.

P1011269 P1011268 P1011266 P1011262


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • 6 år – plummum 20. april 2018 at 10:50

    […] lækkerier på toppen. Jeg har bagt kagen én gang før med stor succes hos både børn og voksne. Se dette indlæg for en opskrift. Nu har vi en weekend med lidt ro på, før det går løs i næste uge med endnu en fejring, en […]

    Reply

Leave a Comment