Mine ego-strikkeprojekter

Processed with VSCO with f2 presetJeg har lovet jer en liste over de styles, der er på min egostrikkeliste for flere måneder siden. I er flere og flere, der spørger til en sådan. Jeg har været i gang med den liste i over et halvt år, og i mellemtiden har den ændret sig så meget, at jeg skal begynde forfra på den, så den lader vente lidt på sig endnu. Til en start får I i stedet en oversigt over, de allerede færdiggjorte egoprojekter – og de igangværende.

Jeg startede med mit første egoprojekt i januar i år. Først der tog jeg mod til for alvor at gå i gang med så store projekter, som viste sig slet ikke at være så uoverkommeligt, som først antaget. Huer og tørklæder tæller i øvrigt ikke på den konto.

Som så mange andre sprang jeg på den fuldkommen stilrene Ingen Dikkedarer Sweater, som stadig er en af de mest velsiddende sager, jeg har i min strikkede garderobe. Den skrev jeg lidt mere om her. Sweateren er et ægte garderobemust, og det er et spørgsmål om tid, før endnu en må se dagens lys her hjemme. Det er sådan en god basisstrik, som man bør have i alle ens yndlingsfarver. Intet mindre.

Mønsteret kan I finde her. Og vil I læse mere om mit garnvalg, så læs mere her.

Processed with VSCO with f2 preset

 

Selvfølgelig sprang jeg også på en lyserød flæsebluse. Det måtte jeg have i mit skab. Læs mere om Mors Flæsebluse her eller køb mønsteret herP1010522Det behøver i øvrigt ikke at være super tuttenuttet, når vi kombinerer lyserød og flæser. Blusen gør det også godt til et par smalle momjeans og sneaks. Processed with VSCO with f2 preset

Mit tredje projekt blev en grå Connie Cardigan, som jeg strikkede på lidt over en uge på en tyk pind 8. Den er blevet brugt flittigt som både overtøj og cardigan. Farven, der ellers ikke normalt havner på mine pinde, går til langt det meste i garderoben, og cardiganen er derfor super anvendelig. Connie er perfekt til dig, der mere eller mindre akut mangler en enkel (hjemmestrikket) cardigan i garderoben, som du ikke skal vente i evigheder på. Det går tjept på pind 8.

Jeg har i øvrigt en Connie mere i vinrød på pindene nu, men den er blevet tilsidesat til fordel for flere andre projekter, og er derfor stadig kun halvt færdig.

Find mønster her og læs mere om min strikkeproces plus garnvalg her.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 presetDet fjerde projekt blev popcornblusen, som er lidt cropped i modellen og derfor ret fin til alt højtaljet. Nederdele, jeans eller vide bukser. Den var en smule mere tidskrævende end de andre projekter på grund af de mange popcorn, men til gengæld er den sjov at strikke sig igennem. Min version er strikket op i en uld/bomuld blend, som gør den anvendelig selv om sommeren.

Processed with VSCO with f2 preset


I kan læse mere
her og finde mønster her.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Sidste færdiggjorte egoprojekt er min bølgegenser, som jeg har haft på fem gange, siden den blev færdig for en uge siden. Den er ret perfekt og vanvittigt populær blandt instastrikkerne. Find mønster her og alt du har brug for at vide om den herProcessed with VSCO with f2 preset

Og til sidst. Jeg er i gang med en lang cardigan til mig selv i en luksuriøs kombi af Alpakka, mohair og silke. Jeg teststrikker den for Camilla, der udgiver opskriften om nogle uger. Hendes egen version i grå, kan I se herunder. Cardiganen kommer til at gå mig til midt på læggen, og pt. mangler jeg stadig 80 cm i længden plus et par ærmer.

Jeg forudser, at jeg kommer til at bo i cardiganen hele efteråret og vinteren.
Jeg håber, I fandt inspiration i mine egoprojekter. Spørg endelig, hvis jeg skal uddybe noget og kom gerne med forslag til nye projekter, jeg skal kaste mig over i fremtiden.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • Okker Gokker! – plummum 27. september 2017 at 7:30

    […] luret allerede, at jeg er i gang med en lang og blød mohair/alpakka/silke-cardigan til mig selv (du kan læse eller genlæse indlægget om alle mine egostrikkeprojekter her) i okker. Og i sidste uge fik mindstepigen en smuk smuk ‘Karlas Kjole‘ af farmor […]

    Reply
  • Lufte-uld-situationen: Pas på dit uldtøj – plummum 9. oktober 2017 at 13:57

    […] helt egen egobunke, som jeg knuselsker. Hvis I vil læse mere om mine egostrikkeprojekter, så tjek dette indlæg […]

    Reply

Leave a Comment