Hverdagsglimt: klar til boligfotograf, alenefrokost og nyt strikke-gang

Processed with VSCO with f2 presetuntitled-2Efter et par formiddagsmøder inde i byen og en reparation af smadret iPhone-skærm for 1200 kroner (av! og så fik jeg endda 300 kr. i rabat)), spiste jeg en alenefrokost på Lagkagehuset. Det er et af mine go-to steder, når jeg skal arbejde på computeren, mens frokosten indtages. Det er altid nemt og bekvemt.Processed with VSCO with f2 preset

Strikkekittet med #morsyndlingscardigan er pakket og klar til strikkehygge med en omgang gode damer fra mit hood. En ny privat strikkeklub, som jeg har en god fornemmelse af allerede. Processed with VSCO with f2 preset

Jeg vild med min cykelkurv, når den strutter af sprøde eukalyptusgrene – også selvom der senere landede en fyldt Netto-pose i selv samme samt tonsvis af tegninger og kreationer fra børnehaven, som jeg skulle balancere med plus et 12 kg tungt barn i cykelstolen OG et barn på egen cykel on the side. Pyh. Anyways. Vi får boligfotograf til badeværelset på besøg i morgen, og friske grene er et must til den slags.Processed with VSCO with f2 preset

Noget nær de finest produkter fra The Body Shop og Maria Nila (reklame, da produkterne er modtaget som PR-gave). De er både lækre og usandsynlig dekorative at have stående fremme på badeværelset.img_2017De grene! Mens jeg ventede på, at min iPhone blev fikset, nåede jeg i Zara Home, der har umanerligt mange fine dimser og dutter til hjemmet. Jeg fandt en sæbedispenser i glas og et matchende krus til tandbørster, som passer ganske godt ind på badeværelset.

God dag, kære kære læsere <3

 

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment