Badeværelset FØR og NU

plummumbadeværelseFØR copyuntitled-2

Nu kan jeg endelig dele et par skud af husets nye badeværelse med jer. Der er meget, jeg gerne vil vise jer i den forbindelse, og jeg tager det i etaper. Første indlæg kommer til at fokusere mest på helheden. De kommende uger kommer jeg med et par detalje-indlæg eller ti.

Jeg vil spare jer for min lange tudesang – så I får kun den korte 🙂, som I har hørt en del gange efterhånden. Det har kostet blod, sved og tårer at renovere et badeværelse (efter vi allerede havde stået i renovering til halsen et helt år med to små banditter på sidelinjen). Men nu er vi simpelthen done næsten, og der kommer til at gå lang tid, før jeg kaster mig ud i sådan et gennemgribende projekt igen. Jeg satser på, at Kasper giver lov til, at vi ikke selv behøver at lave det grønne 70’er-badeværelse i stueetagen. Dén tanke kan jeg næsten ikke rumme. Det skal i øvrigt nævnes, at vi har haft både VVS’er og elektriker på, men derudover har vi lavet ALT selv.

To rum bliver til ét

Badeværelset er lagt sammen af to rum, der oprindeligt var et gammelt køkken og et gammelt mini-badeværelse. Huset var for mange mage år siden et tofamilieshus, og der var stadig tydelige levn fra den gang, da vi overtog huset for små to år siden. Jeg har åbenbart ikke fået taget billeder af de to rum. Dumt. Det er en fornøjelse at se hvor man er kommet fra og til i en proces som denne. Så. Husk at fotodokumentere det hele, hvis du selv er eller skal i gang med at renovere.

Vi rev væggen ned mellem de to rum og fik i samme ombæring efterisoleret i vægge og skunk. Vi har desuden fået lagt rør til gulvvarme og støbt ovenpå. Det var en ordentlig omgang at slæbe al den beton fra indkørsel til 1. sal, men det lønnede sig. Det er nemlig skønt at smutte ud med de bare fusser på et dejlig lunt gulv.

Fliserne på både væg og gulv er fra Mosaikhjørnet. Det tog mig 117 år plus cirka tusind Pinterest-billeder at vælge, hvad vi skulle have, og jeg var ret nervøs for især de marrokanske gulvfliser, før de blev lagt. Det var der ingen grund til. Jeg er vild med dem, og jeg ville have været ærgerlig over ikke at vælge et gulv med så meget gang i.

Rum med skæve vinkler

Alle møblerne plus hylder og håndklæde-hanger er fra Dansanis serie Calidris, som er fuldkommen skræddersyet til vores behov. Vi har valgt at udnytte kvisten til vaskeskab for ikke at få for meget spildplads med alle vores skæve vinkler, og det krævede et møbel, der ikke kom i standardmål. Vi har desuden fået speciallavet et højt skab med glaslåge for 1. at få mere plads til opbevaring og 2. at få et spejl, som der ikke var plads til på traditionel vis over vasken. Jeg leder dog p.t. efter det helt rette spejl til en af siderne inde i kvisten. Måske et gammelt barberspejl på en saksearm. DBA.dk bliver sandsynligvis min ven.

Alle armaturerne er fra GROHE, og jeg er især tosset med gulvarmaturet til badekaret, der giver mig følelsen af mit helt eget spa. Det store rainshower-hoved i bruseren er også en skøn luksusting, der gør min hverdag lidt mere lækker lige fra morgenstunden.

Jeg kommer til at spamme med meget mere badeværelse, men lad dette være ordene for nu. I går havde vi boligfotograf ude hele dagen, og jeg håber, jeg må vise jer et par af hans skud om et par dage. Jeg har selv haft store problemer med at fange badeværelset som helhed med mit eget kamera, og det håber jeg, at fotografen gjorde i går.

Klem og god weekend, venner.2-92-8P1011224P1011254P1011232P1011227P1011251Det brusehoved er altså kræs. I kan finde det her. Det er vitterligt som at stå under en voldsom regnbyge – bare uden det kolde vand. P1011218

P1011223Produkterne fra Maria Nila er noget af det lækreste. Ikke kun i håret, men også at se på. Jeg er ret sart med de produkter, der skal stå fremme i det nye rum, men disse er mere end velkommen her. Volumen-serien er perfekt til mit nordiske hår, der absolut ikke ejer skyggen af naturlig volumen.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Gitte H 22. september 2017 at 14:12

  Det er så flot! Hvor må det være lækkert med et badeværelse med spa-stemning; det drømmer jeg om 🙂

  Reply
 • Helle 27. september 2017 at 16:46

  Wauw det er lækkert!! ?

  Reply
  • plummum 27. september 2017 at 20:10

   Tak 🙂

   Reply
 • Sådan bygger du et cool spisebord for 350 kroner – plummum 16. januar 2018 at 12:35

  […] er alt for lang tid siden, der er havnet et boligindlæg her på bloggen, og det skal du få i dag. Efter færdiggørelsen af badeværelset på førstesalen, er vi gået fuldkommen i stå med alt, der har med renovering at gøre. Vi havde brug for en lang […]

  Reply

Leave a Comment