Blødgør morhuden

P1011414untitled-2Hvis du vil have fuldkommen glat og blød hud over hele kroppen, så skal du afprøve min nye rutine, der i høj grad får morhuden til at vise sig fra sin allerbedste side. Det er ikke rocket science – tværtimod er det både enkelt og simpelt. Og er du ikke mor, så er tippet bestemt også for dig.

Det er en del sjovere at afprøve diverse produkter, efter vi har fået vores nye badeværelse. Der er bare ikke helt noget lækkert ved at lege hjemmespa i det grønne, mørke og meget slidte 70’er-badeværelse. Det er der til gengæld nu i de nye lyse og lækre omgivelser.

Jeg trængte simpelthen til en blødere hud. Den var blevet lidt træt og trist i det – måske er det alderen. Måske er det moderskabet. Måske årstiden. Eller en kombination af disse. En gang om ugen får den derfor en ordentlig skrubbetur under bruseren. Først med en grovere handske til formålet og dernæst med en scrub. Jeg bruger min nye body French Grape Seed Scrub fra THE BODY SHOP, som har en delikat og frisk duft. Den får fat i alle de døde hudceller, uden at være for hård ved huden, og den kommer tilmed i en smuk emballage, som står fast fremme på badeværelseshylden.

Når huden er tør, giver jeg den olie på både ben, arme, ryg og mave, og p.t. er favoritten scrub’ens matchende Thai Makrut Lime olie også fra The Body Shop. Det giver en umanerligt blød hud med det vildeste glow, som den i høj grad trænger til især her med vinteren lige om hjørnet.
P1011418 Det fine håndklæde, som er lige så stort som et helt lagen, er fra LinenMe, som står får de fineste tekstiler til badeværelse, soveværelse m.m. Jeg ville gerne dekorere hele mit badeværelse kun med tekstiler fra dem. P1011415 P1011417 P1011420 P1011423


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment