Av i morhjertet og støvletter med attitude

P1011444 untitled-2

Ikke en særlig tjekket indlægstitel, men skrivet her rummer to helt forskellige facetter af morlivet. Lidt af den alvorlige dybde og lidt mere fra how to dress well-kategorien.

Av, en morgen. Alt for meget hektik, og dum logistik, alt for meget skrigeri, gråd og tårer. Av. Jeg gik fra institutionen med et hjerte, der var lidt i stykker og havde allermest lyst til at spurte tilbage og hente pigerne med hjem, men arbejdet kaldte… Det bliver en hente-meget-tidgligt-dag, og jeg er taknemmelig for, at vi som familie har valgt at hoppe ud af hamsterhjulet til fordel for en mere rolig og afbalanceret hverdag. 

Og så vil jeg forsøge at hoppe elegant over til det mere letbenede emne. Trods en skæv morgen, så er mine fødders påklædning nemlig alt andet end skæv. Eller nogle vil mene, at vinrøde støvletter spækket med guldnitter er lidt skævt i sig selv. Men ikke jeg. Jeg hentede støvlerne i min nærmeste GLS-pakkeshop i går, og jeg er simpelthen forelsket. De passer perfekt ind i mit farverige og lidt spraglede univers, og kan opdatere de fleste outfits.

Støvletterne finder du lige her hos Growingfeet.dk sammen med et utal af andre fede modeller (læs eller genlæs også mit indlæg om Growingfeet her). Der findes også en masse sorte til jer, der gerne vil gå en mere afdæmpet vej.

Og ved I hvad? Jeg har teamet op med Growingfeet.dk endnu engang for at forkæle en heldig læser, og om få dage vil jeg give en af jer muligheden for at vinde et par valgfrie støvler eller sko TIL MOR. Konkurrencen kommer til at køre både på Instagram og blog, men stay tuned – jeg råber højt, så snart konkurrencen er live. Indtil da, kan du jo surfe lidt rundt og udvælge de sko eller støvler, du gerne vil vinde. Hele mor-kategorien findes her.

Jeg håber, jeres dag bliver fyldt med børnekram og pæne støvler 😉

P1011437 P1011436P1011441 P1011434


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment