VIND et par valgfrie støvler eller sko TIL MOR

collagegrowing

— Konkurrencen er sponsoreret af Growingfeet.dk — 

KONKURRENCEN ER SLUT OG VINDEREN HAR FÅET DIREKTE BESKED.

Jeg afslørede det allerede tidligere på ugen. Den her lækre konkurrence, hvor du kan vinde et par fuldstændig valgfrie sko eller støvler til dig selv fra Growingfeet.dk. Der er alt at komme efter på deres webshop, hvad enten du er til sneakers, chelsea boots, et par loafers eller you name it. Bliver du den heldige vinder, kan du også vælge mine vinrøde, nittebesatte basser, som jeg nødigt lader blive hjemme i skoskabet, når jeg skal uden for en dør. 

For at deltage i konkurrencen skal du blot fortælle mig, hvilket par sko eller støvler, du vil løbe med, hvis du bliver vinderen. Driller det med indsættelse af links, så beskriv blot dit valg i kommentarfeltet. 

Konkurrencen er live fra i dag og 4 dage frem til torsdag den 19. oktober 2017, hvor vinderen trækkes. Den kører både her og på min Instagram, og du må gerne smide et lod begge steder for at øge dine chancer for at vinde.

HELD OG LYKKE <3P1011436


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

56 Comments

Leave a Comment