Hej fra Mallorca

Processed with VSCO with f2 preset

En efterårsferie et sted i verden, hvor der er varmt, kunne jeg godt skrive på som fast element i min kalender hvert år. Det kan så absolut noget. En lille opkvikker før vinteren for alvor gør sit indtog.

Udover en ældstepige, der er syg nu på tredjedagen, er alt godt. Denne gang bor vi på Mallorcas østkyst ved Cala d’Or i en stor hvid og fuldkommen uforstyrret villa med en blå lagune i forhaven. Dén udsigt er ren zen. I er en lille hær, der spørger ind til selve villaen på min Instagrams story, og jeg smider et link til den om nogle dage.

Mallorca er toppen, og jeg holder måske endda endnu mere af øen om efteråret end om sommeren. Her er så grønt, frodigt og roligt nu.

Jeg kigger ind en af dagene igen, men følg med på Instagram, hvor jeg opdaterer løbende.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Louise 25. oktober 2017 at 7:15

  vi har en næsten fast tradition med efterårsferie på hvert andet år på Mallorca og du har ret i, at det virkelig kan noget hvis man styrer udenom de mest turistede steder, for de er der også i efteråret. Vi har også været i Cala D’or området nogle gange efterhånden og hvis I får tid skal I tage med båden på rundfart langs kysten. Den ligger til ved bl.a Cala Gran og lidt udenfor Marinaen -der er undervandsvinduer på nederste dæk, is og kolde drikke og så er der badepause undervejs op langs kysten, hvis man er til det, og mulighed for at sidde i både sol eller skygge. Jeg mener de hedder starfish og ja de er virkelig grimme de både, men det var en supergod tur for både børn (de var 4 og 6) og voksne og så lever man med at æstetikken ikke er en prioritet?

  Reply
  • plummum 25. oktober 2017 at 10:47

   Det er altid en kunst at styre udenom de mest turistede steder. Dog noget nemmere på denne tid af året:)

   Starfish-båden sejler forbi vores hus flere gange dagligt. Tak for tip. Måske skulle vi overveje en tur langs kysten i den farverige båd 🙂

   Reply

Leave a Comment