Bye bye Mallorca – hej hej hverdag

P1011571-2Vi er tilbage i Danmark. Tilbage i kulden og mørket. Hej Mandag. Hej store mængder af sort kaffe…

Det er ok. Vi pakker os ind i uld, som det ikke skorter på i vores garderober og finder glæden ved Københavns efterårsdragt, der er smuk og gylden lige nu. MEN. Jeg kan ikke sige mig helt fri for en lille smule blues, som altid rammer mig efter en ferie. Jeg savner den blå lagune, som vitterligt lå lige for foden af vores villa (billedet viser udsigten fra vores balkon). Jeg savner de lune temperaturer. Og mest af alt – jeg savner at være sammen med mine baryler og min mand 24/7. Det kan noget det der familiesamvær.

Nu er det hverdag, og vi skal lige finde balancen i det hele igen. Arbejde en masse, to gange Halloween-udklædninger til i morgen, bagning til vuggestueafslutning, børnehaveindkøring og diverse. Oven i hatten er jeg græsenke store dele af ugen. Halleluja.

Jeg kommer snart med en lille rejseguide til Mallorca. Har efterhånden mange gode tips at dele ud af.

God mandag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment