Weekendens højdepunkter

Processed with VSCO with f2 presetWeekenden bød på mange dejlige sager, som jeg ærlig talt havde set rigtig meget frem til efter en lille uge i græsenkeland, der både indeholdt afslutning i vugger for mindsten, start i børnehaven for selv samme, førskolesamtale om ældsten osv. Et par af weekendens højdepunkterne var;  

 

  • at min mor kom på besøg hele weekenden, og også at min far tilsluttede sig vores selskab en dags tid senere. Min mors ekstra hænder er guld værd.
  • et glædeligt gensyn med pigernes dans efter 14 dages dansefri
  • at Kasper og jeg var sammen med skønne venner lørdag aften, som godt nok efterlod mig med under fire timers søvn natten til søndag. Oh my… 😉
  • Søndages legepladsbesøg på en af Københavns allerbedste legepladser. Den burde jeg snart lave et selvstændigt indlæg om i øvrigt. Vi legede der ligeså længe vi kunne, før regnen stod ned i stænger.
  • at få lov at strikke på min lilla ‘Mors flæsebluse’. Tiden til det var dog minimal, men lidt har også ret, og nu mangler jeg snart kun ét ærme. Et af mine yndlingssteder at strikke (når jeg ikke længere har adgang til en lagune) er i øvrigt i dobbeltsengen lige midt i en solstråle. Arh.

Glædelig tirsdag til jer.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment