Isak, en klar nisse og pænt garn

IMG_3486Mine piger er all in for julen, og nissehuerne (som jeg i al hast syede til dem en sen aften sidste år) er allerede fundet frem og taget i brug. Jeg har stadig en – nok ret urealistisk – drøm om at nå at strikke en af PetiteKnits smukke huer til dem hver i år. Urealistisk, fordi jeg allerede har overbebyrdet mig selv med for meget teststrik. Men se lige huerne her, der findes i både bordeaux, kanelbrun og grå, som man køber i hele kits med opskrift og garn og samtidig støtter UNICEF med 50 kr. per købt huekit. Den fineste idé.

Vores jule-/nytårssko til mindsten er også taget i brug. Sådanne sager med snørebånd af guld og fine funklende stjerner, får ikke bare lov at stå. Og jeg forstår sagtens barnet. Find skoene her.
IMG_3479

Som et lille pauseprojekt mellem mine strikkeforpligtelser nåede jeg at få en Isakhue af pindene. Jeg har været vild med turbaner i mange år, og da Thea brillierede med et mønster til en smuk en af slagsen, måtte jeg springe på. Jeg brugte resterne fra min sidste flæsebluse og overholdt slet ikke strikkefastheden. Min Isak faldt derfor ud til den store side, men det går an det hele til trods. Den er skyllet op og lagt til pres og er snart klar til at varme mine kolde ører. Jeg er simpelthen nødt til at strikke to mere mindst – en i råhvid og en i grå. Og gerne en til hver af pigerne også. IMG_3449

Og jeg er i gang med endnu et lilla projekt, som jeg allerede afslørede her. Herunder ser du den reelle kombi af syrenfarvet PUS og råhvid Faerytale begge fra Du store alpaka. Det skal blive til den populære Lavendelbluse, og faktisk kører jeg lige nu en laber konkurrence på min instagram, hvor du selv kan være heldig at vinde garnet til din egen Lavendel i en valgfri farve. Se konkurrencen herIMG_3439

Vi går en tætpakket weekend i møde med skønne aktiviteter fra i aften og helt frem til søndag aften. Vi ses på den anden side.

God weekend.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment