Egobunken har vokseværk

EgobunkenJa, den har i allerhøjeste grad vokseværk. Egobunken altså. I år alene er det blevet til 7 (snart 8) færdige større projekter til mig selv plus 2 igangværende. Derudover er der også røget et par projekter af til pigerne. Blandt andet denne smukke evighedskjole, som det tog mig halvanden måned at få af pindene med 500 små masker på én omgang det meste af tiden. Kjolen er i øvrigt i stykker i øjebliket og skal repareres, før den kan tages i brug igen. Heldigvis er den rigeligt stor til en seksårig til sommer. 

Og nej, jeg strikker naturligvis ikke nonstop, selvom det ville være fedt at kunne gøre i perioder. Jeg strikker primært om aftenen, lidt mere i weekenderne (hvis jeg får lov) og på vores ferier, og det er ret vildt, hvad man kan producere på den sparsomme tid. At være teststrikker sætter også et ekstra pres på hastigheden af projekternes fremskriden, fordi der altid er en deadline, hvor strikkedesigneren skal have feedback. Og det er godt for en som mig, der ellers ville have omkring 10 igangværende projekter ad gangen.

Men. Jeg får helt dårlig samvittighed, når jeg ser på bunken her. Næste år vil jeg producere lidt flere næstekærlige projekter, som jeg også skrev på min Instagram-profil den anden dag. Mine piger elsker, når jeg kreerer til dem, og jeg tør næsten ikke fortælle dem, at jeg endnu engang strikker til mig, når jeg starter et nyt projekt op.

Og en lille service til jer. I min egobunke ligger følgende:

 

Hvad ligger der i jeres egobunke?

P1011880-2 P1011882-2


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment