Om en mors lod og den pæne Ganni-agtige trøje

P1011899

En af de mest populære indlæg på bloggen i nyere tid er stadig mit indlæg om den Ganni-agtige bølgegenser tilbage fra september. Du kan læse eller genlæse det her. Jeg har fået en hel del kommentarer til opskriften fra jer undervejs. Fra at kunne opskriften næsten i hovedet, har jeg nu tydeligvis glemt en hel del detaljer, som kræver at jeg læser op på opskriften, før jeg besvarer de enkelte spørgsmål fra jer. Det betyder også, at der er mange af jer, jeg aldrig har fået svaret. Undskyld.

Der er vist kun en ting at gøre ved det lille problem. At jeg strikker en bølgegenser mere snarest. Lige nu har jeg dog et par dages strikkepause. Jeg færdiggjorde min #snefnugbluse i weekenden, og mens jeg venter på garn til næste teststrik tillader jeg mig en pause fra pindene.   

En mors lod er nemlig også at slæbe sig selv op fra febertågerne og forsøge på bedst tænkelige måde at være  nærværende med overskud, kys og kram at dele ud af. Yep, efter skrantende tilstande hos pigerne de sidste par uger blev jeg selv ramt i weekenden. Panodiler hjælper på den slags. Bevares. Men det der med at få lov at bure sig inde i soveværelset under en varm dyne til feberen og smerterne i halsen har fortaget sig igen, findes ikke rigtigt i morland. I hvert fald ikke i mit. Så alt kører på et minimum, og strik og andre luksusgoder må vente lidt endnu.

God mandag <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Laura 19. december 2017 at 16:05

  Hvor er den fine nederdel fra?
  Glædelig jul til dig ??

  Reply
  • plummum 21. december 2017 at 17:19

   Den er fra Zara 🙂

   Reply
 • Eva Jørgensen 20. december 2017 at 8:00

  Jeg måtte opgive den opskrift. Jeg forstod intet.. har givet garn og opskrift videre til min mor som er i fuld gang. Hun har stor glæde af flere af dine kommentarer under det oprindelige indlæg

  Reply
  • plummum 20. december 2017 at 8:36

   Hvor dejligt at vide, Eva 🙂

   Reply

Leave a Comment