Giv dig selv en ultravigtig julegave

P1011922-2

AnnonceI går var der stille på bloggen. Pigerne er jeg skulle have skudt en film til en kampagne, men kampagnen blev aflyst, og vi fik en fridag i stedet. Og fridag med dem giver stort set aldrig blogtid. Dagen blev brugt på en ultralang badeseance og hygge med hjemmebag. Men i dag skal det handle om noget ultravigtigt – beskyttelsen af dit hoved, når du er på farten på cyklen. 

I husker måske mit skriv om min Hövding, som er en ‘hjelm’/-airbag til cyklister, der giver dig den bedst tænkelige beskyttelse til hovedet, når du cykler. Ellers kan I læse eller genlæse indlægget her. Indlægget fortæller meget mere om Hövdings egenskaber, og giver lidt af min egen historie om det med ikke at bruge en cykelhjelm, mens man samtidig prædiker vigtigheden af netop det overfor sine børn(!).

Jeg har brugt min Hövding på hver eneste cykeltur, siden jeg fik den for måneder tilbage. Eller det passer ikke helt. Jeg glemte den én gang, da jeg skulle til infomøde på en af ældstens kommende skoler. Alle mulige ikke rare scenarier fløj gennem mit hoved, da jeg opdagede den manglende hjelm, og jeg var tæt på at trække cyklen til destinationen i frygt for at vælte uden Hövding.

Og nu til lidt lækkert for jer, hvis I selv vil have fingrene i en cool cykel-airbag. Hövding kan personaliseres med et hav af covers, og jeg er især stor fan af mit leo-cover, der har blød og lækker fleece på indersiden. Indtil nu har jeg ikke behøvet at køre med et tørklæde på cyklen, fordi Hövding som bonus beskytter virkelig godt mod vinden.

Hvis du vil give dig selv en vigtig vigtig julegave, så invester i en Hövding. Lige nu og indtil den 23. december, får du et gratis cover med i din bestilling ved brug af koden Plummum. 

Du finder både Hövding og covers her.
P1011911-2 P1011913 Det blå leo-cover kan du finde her, og det funky cover neden under finder du her. P1011962-2

Happy Friday <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment