Gurli Gris-ificering, mere ‘Ganni’-strik og en ny nordisk gruppe

P1012117IndeholderreklameVi kører på dag 2 med forkølelse og hoste i familien, og det er dage som disse, hvor denne moder især sætter pris på tjenester som Netflix og Nemlig.com. Gurli Gris er kørt over skærmen et par gange efterhånden – det er mindstens absolutte yndlingsserie, og det har det været længe. Hjemmet er i det hele taget ret Gurli Gris-ificeret med Gurli Gris’ hus, bil, autocamper, tog, en bamse osv. Og vi har ikke set det sidste af den slags her hjemme endnu. Lillesøster fylder 3 år i næste måned og gæt hvad hendes ønskeliste er spækket med… 🙂 P1012116Jeg sætter også pris på mine nuværende strikkeprojekter, der er yderst Netflix-venlige. Hvad det betyder? Det betyder, at projekterne er så enkle at strikke, at man med lethed kan se en serie med tumling på skødet samtidig med, at man tager et par omgange. Jeg er blandt andet i gang med endnu en Ganni-agtig sag i lilla – en Lavendel genser i en luksuriøs garnblanding af PUS (Syren 4021) og Faerytale fra DSA, der giver den helt perfekte melering.

Og apropos strik. Jeg har fået den ære at blive medlem af en ny sej nordisk gruppe af strikkere, Nordic Knitters, der foruden mig består af 14 dygtige og markante strikkere. Vi starter en Snapchat-kanal op på lørdag, hvor vi vil nørde strik, dele ud af tips og tricks og vise frem af spændende projekter alt sammen krydret med et personligt touch, så vores følgere kan lære os alle lidt bedre at kende. Det er mig, der starter med at være på kanalen på lørdag, yay(!). Ha du en lille strikkenørd gemt i maven, så smut ind på Snappen og tilføj Nordicknitters.

Vi blogges

P1012112
P1012113


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Therese 25. januar 2018 at 13:23

  Åh ja, Gurli Gris er også et hit hjemme hos os! Vi har et tog og et hus. Lillebror ønsker sig også meeeget mere, og mener enda at han vil smide bleen hvis jeg finder underbukser med Gurli Gris til ham…. suk… 😉

  Reply
  • plummum 25. januar 2018 at 15:27

   Nårhh, han er sød! <3

   Jeg forudser en treårs fødselsdags med overload af Gurli-tema 🙂

   Reply
 • Charlotte 26. januar 2018 at 12:12

  LOL Gurli gris kender jeg ikke… endnu, men vi har en del Sophie giraffer til baby… de hedder alle Gurli Giraf 🙂 God bedring

  Reply

Leave a Comment