Når weekenderne også er fyldt op

41b1217c-c51a-4fe1-92d6-99769ae54037Jeg synes efterhånden, at vores weekender er ligeså pakkede som hverdagene, og den påstand er en tilsnigelse… men den har rigtighed i sig. Selvfølgelig har vi tid til at smide os i sofaen foran en Netflix-serie langt de fleste weekender. Og selvfølgelig har vi tid til at se venner i langt de fleste weekender, men jeg synes til gengæld, at vi har et eller andet på programmet konstant (også arbejde sniger sig ind). Og dét der i virkeligheden trigger mig allermest er to ting 1) det faktum, at weekenderne ofte på forhånd er planlagte og 2) det lørdagsvækkeur, der bipper kl. 7. Gab.  

Jeg har ikke noget mod travlhed i hverken hverdag eller weekender, så længe, vi mærker en balance (det er key), og somme tider er det mere overkommeligt med en tæt pakket weekend, hvor aktiviteter mere eller mindre er sket spontant. Det kræver ikke ligeså meget mental energi for undertegnede her.

Og for at vende tilbage til det der lørdagsvækkeur. Pigerne kan ofte sove til kl. 8:30, hvis de ikke bliver vækket aktivt, men lørdag er dansedag for begge, og det er lig med tidligt op. Ældsten danser først, og siden hun er begyndt på turneringslivet, kan vi ikke frivilligt misse en træningstime, som vi sagtens kunne tillade os sidste år. Hun kommer simpelthen for langt bagud. Heldigvis hygger jeg mig gevaldigt med de andre trætte mødre, der også sidder og venter foran dansesalen lørdag formiddag.

Det blev en omgang tankemylder uden ende. Vi fortsætter… 🙂

Vil I se en smule weekend-glimt?

De kommer her. Øverst oppe i collagen kan I se et par billeder af vores garn- og kreasysler, som vi har gang i nærmest non-stop. Der er altid en pompon, der skal laves, en bluse, der skal strikkes, en tegning, der skal tegnes eller en perleplade, der skal lægges…

P1012123Dansetræningen foregår altid i kjole, og denne sag, som jeg er ret misundelig på, fandt jeg i H&M med 70 % rabat til 120 kr. Et scoop hvis du spørger mig. Vi samler på fine kjoler af alle mulige slags til dansetræningen, og de skal helst have lidt swing i skirtet for bedst mulig effekt 🙂  P1012125Jeg ved ikke, hvad det er med mig og dansesko til børn, men jeg synes slet ikke, de er til at stå for. I virkeligheden minder de mig om fine dame-vintagesko med den lave blokhæl og det feminine snit foroven. P1012122Og apropos at være misundelig på sine døtres tøj. Se lige denne her sag. Jeg har selv to flæsebluser allerede i min garderobe, men den her melerede sag i håndfarvet lammeuld og mohair, den kan simpelthen noget. Jeg strikkede en smule på den i weekenden for at få flæsen færdig, og se nu lige her. Den er til lillesøster, men begge piger mener at have ejerskab på den, så der må tilføjes én mere til samlingen ganske snart. Først har jeg dog en (ego)teststrik mere på agendaen, som der lander garn til i denne uge. Flæseblusen hedder i øvrigt Min datters flæsebluse, og mønsteret til sådan en sød sag finder I her.

God mandag til jer. Håber, den byder på masser af kaffe.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Misundelig på sin datters tøj – plummum 30. januar 2018 at 10:59

    […] ikke engang er fyldt 3 år. Jeg viste allerede et glimt af lillesøsters kommende flæsebluse i gårsdagens blogindlæg, men vi skød et par billeder mere efterfølgende. Her er et par af […]

    Reply

Leave a Comment