Strik i brug #1

9a88388e-f0bf-4c58-b380-a6f8262fc884IndeholderreklameVil du se hvordan, jeg bruger min snart meget store (og til stadighed voksende) egostrikbunke med min øvrige garderobe i hverdagen, så bliv hængende her.

Jeg drømmer om et helt blog-tema, der fra tid til anden viser mine og pigernes strikkede sager frem i brug. Ikke på nogen fashion-blogger-ish måde, men på et hverdagsinspirationsniveau. Og hvem der blot havde en fotograf til rådighed til den slags… Kasper er ikke løsningen af flere årsager, har jeg lært på den hårde måde 😉 

En lille skæg anekdote om strik i brug først. Da jeg startede med at strikke egosager til mig selv for et år siden, nøjedes jeg mest med at strikke og derefter beundre det strikkede. Det var for grænseoverskridende for mig at gå rundt med min egen hjemmestrik – især uden for hjemmets fire vægge. Jeg har stadig en snert af det i mig, men har alligevel siden lært at elske at gå med min egen strik næsten dagligt og aktivt bruge det med min øvrige garderobe. Andre, der kan genkende lignende følelser omkring brug af tøj, man selv har lavet?

Tidligere på ugen hoppede jeg i min popcornbluse, som havde ligget i vasketøjskurven så længe, at jeg havde glemt den, lige indtil jeg så den på et billede. Tak Instagram-feed. Nu er den vasket og i brug igen. Sammen med en lang og løs nederdel (jeg foretrækker både midi og maxi) og et par sneakers udgør den det perfekte hverdagssæt. Jeg køber næsten ikke overdele til mig selv mere. Foruden kjoler er nederdele og bukser mestendels det, der ryger i min indkøbskurv.

Outfit-detaljer: Du finder opskriften på Popcorn-blusen hos Camilla lige her. Jeg har snart mange af hendes designs i min garderobe, og inden længe kommer endnu en popcorn-sag fra hende til – jeg er i fuld gang. Min ‘Ganni hue’ er også strikket ud fra en af Camillas opskrifter (se her) og her. Leo-nederdelen er en Just Female-sag, og gider du ikke smide tæt på 1000 kr. efter en nederdel, så findes der et hav af budgetvenlige alternativer. Jeg har fundet lidt frem, som jeg selv er tæt på at klikke hjem med det samme.plummum

Wrap-nederdel med citroner til 249 kr. // Bukser med blomster til 159 kr.  (reklamelinks)

P1012153P1012152 P1012154P1012160


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Julie Bendix 2. februar 2018 at 10:42

  Inspirerende – synes du har en lækker stil inkl hjemmestrik. Hvilket egoprojekt er din farvorit i brug?
  Kh en egostrikker in spe

  Reply
  • plummum 2. februar 2018 at 11:03

   Tusind tak 🙂 Uh, ja det er et rigtig godt spørgsmål. Det veksler meget. I en lang periode var det min Kristianes Bølgegenser, dernæst mine Mors Flæsebluser og p.t. går jeg mest med Ballonjakken. Så altså, det skifter en hel del.

   Reply
   • Julie Bendix 7. februar 2018 at 10:16

    Det kan jeg godt sætte mig ind i, en periode slider man meget på et dejligt stykke strik. Meeen fedt du alligevel nævner bølgegenseren, den har jeg haft i kikkerten men tænkt om den ville blive brugt nok. Nu tror jeg skal ha en igang. ☺️

    Reply

Leave a Comment