Ensomhedens sprog

e749fbf9-0ad9-4b01-b100-6085db769e2cDe sidste dage er flydt sammen grundet febersyge og hostende børn. Det betød ingen fastelavn til os i år. Én var især skuffet. Sidste fastelavn i børnehaven. Av, det var ikke rart at gå glip af det. Men sådan måtte det være – sygdom kommer sjældent belejligt.

Et par hverdagsglimt fra de sammenflydende dage, skal I have. Museumsbesøg, fastelavnsbollebagning for børn og strik. Det er, hvad vi byder på i dag. 

Måske kunne søndagen bruges på en fastelavnsfest et sted, tænkte vi. Men udendørsaktiviteter måtte helt droppes, og i stedet tog vi en tur forbi Arken for at se Ugo Rondinones udstilling Ensomhedens sprog med de 45 melankolske klovne. En herlig udstilling, der giver anledning til spændende samtaler og finurlige spørgsmål fra det mindste publikum. Kommer I en søndag, kan I tilmed få lov at kreere egne regnbuer i museets krea-værksted.
img_0978Ældsters fine kravebluse er en gammel favorit fra et Sandnes-hæfte, som farmor i sin tid strikkede. Jeg kan ikke huske modellens navn. Blusen har været brugt gennem cirka to år, og der er masser af liv i den endnu til at gå i arv til minimum et barn mere. Hjemmestrik i god kvalitet ftw.397beb42-416f-43ff-aa77-6d72ebc79343Fastelavnboller måtte der til akut for at gøre skuffelsen over årets manglende fastelavnsfest lidt mere tålelig. Pigernes favorit er helt klassiske iced buns uden creme eller nogen dikkedarer. Sådan en omgang kan klares med syndige og lækre hvide bamseboller – gerne med kardemomme. De er nemme at bage, og små børnehænder kan tilmed klare det meste med undtagelse af den sidste æltning. Pyntningen med glasur og krymmel er også en sand børnefest.

615c6100-a60c-4cbd-a44a-6ec4aac6c30eStrik er der altid plads til. Bare en lille omgang på pinden tæller og sætter energi ind på kontoen hos undertegnede. Jeg er i fuld sving med popcornsagen og siden billedet her blev taget for et par dage siden, er bomberen nu klippet op, har fået ribkanter og et enkelt ærme. Jeg spurter igennem ærme nummer to, og så er den ged barberet.

God vinterferie, folkens.

<3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment