Sidste feriedag for nu og #knittedbagofspring

P1012271Pigerne og jeg holder den allersidste vinterferiedag for nu. I morgen er det tilbage til hverdagen.

En smule kreatid i dag var lige præcis tilstrækkeligt til at få min lille strikkede forårspose færdig. Den startede som idéen til et restegarnsprojekt og 88 gram alpaka senere, havde jeg en cute lille pose, taske, pung clutch you name it med det fineste bladmønster på fronten og perlestrik på bagen, der alt i alt minder mig om, at foråret er på vej, deraf taskens navn. 

Den har nu fået lynlås og for, og jeg kommer ganske snart med et mønster til selve tasken og en trin-for-trin vejledning til montering af lynlås og for i sådan en sag.

God mandag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment