Her får du opskriften på ‘Knitted bag of spring’

Som lovet kommer her en opskrift på min lille taske, som jeg selv har taget i brug, efter jeg fik monteret lynlås og for i den i går. Jeg har en stor lyst til at bruge løs af mine garnrester og har allerede mange andre tasker på idébrættet, som jeg snarest vil kaste mig over midt mellem de teststikkede projekter. Måske deler jeg opskriften på et par taskedesigns mere med jer. 

Jeg har forsøgt at gøre opskriften på min #knittedbagofspring så begyndervenlig som overhovedet muligt, men hvis der er uklarheder, så skrive endelig i kommentarfeltet her. Har der sneget sig fejl ind, som jeg ikke har opdaget, så råb også gerne højt, så jeg kan få rettet i en fart.

Tasken kan i øvrigt varieres i det uendelige. Fx kan man undlade det lille bundstykke og blot strikke et ‘rør’, der sys sammen i bunden til sidst. Personligt er jeg dog ret vild med bundstykket, fordi det giver tasken lidt mere volumen og følelsen af ‘rigtig taske’. Størrelsen kan også varieres ved at justere bundstykkets mål og dernæst tage tilsvarende flere eller færre masker op langs kanten. Bladmønsteret kan endvidere helt undlades eller skiftes ud med et andet. Leg dig frem 🙂

I finder opskriften på KNITTED BAG OF SPRING her, og jeg håber, I har lyst til at kaste jer ud i den. Deler I jeres taske på sociale medier, så tag mig gerne og del under #knittedbagofspring, så jeg kan se jeres fine versioner 🙂

P.s. Jeg arbejder på en guide til jer, hvor jeg trin-for-trin gennemgår hvordan man monterer både lynlås og for i en strikket taske.

I finder opskriften til Knitted bag of spring her:

KNITTED BAG OF SPRING plummum 3.0


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

15 Comments

 • Birgitte 20. februar 2018 at 20:06

  Hej Signe
  Hvor er den bare smuk din fine taske❤️
  Har du strikket med 2 tråde Alpakka?
  Kh Birgitte

  Reply
  • plummum 20. februar 2018 at 20:10

   Yes, to tråde – åh, det skal jeg lige have præciseret 🙂

   Reply
 • Ann 20. februar 2018 at 21:46

  1000 tak – SÅ smuk!

  Reply
  • plummum 20. februar 2018 at 21:48

   Det var så lidt 🙂

   Reply
 • Laura 23. februar 2018 at 7:18

  Hej,
  Sikke en fin taske og opskriften virker ganske nem at gå til for en nybegynder (som mig) 🙂
  Jeg har dog lige et enkelt spørgsmål vedr. bunden, strikker man også den rundt på rundpinden? Eller kunne man i princippet lave den på alm. Pinde?

  Reply
  • plummum 23. februar 2018 at 7:23

   Ja, bunden strikkes frem og tilbage 🙂

   Reply
 • Garderobefavoritter hos pigerne og designtanker fra en femårig – plummum 9. marts 2018 at 12:22

  […] mål. Siden januar er det blevet til en Ballon-jakke, strømper, et hav af huer, en Popcorn-bomber, et par små tasker og nu snart en Ballon-sweater. Til mig. Kun Min datters flæsebluse kan smides i […]

  Reply
 • Når man gerne vil designe sin egen strikkede garderobe – plummum 16. marts 2018 at 11:58

  […] samling) hjem. Den ene kun med blomster og bladmønstre, som jeg har en stor svaghed for p.t. Se fx min gratis opskrift på en clutch med bladmønster her. Den anden bog er en populær sag blandt mine ‘strikkekolleger’, kan jeg […]

  Reply
 • Min første opskrift sendes i teststrik – plummum 13. juni 2018 at 10:27

  […] ganske kort tid sender jeg min første opskrift (udover min gratis opskrift på Knitted Bag of Spring) til teststrik hos en lille håndfuld seje strikke-ladies. Det er spændende og meget […]

  Reply
 • Hack af Nordisk Sommertopp – plummum 3. juli 2018 at 20:48

  […] 5-7 cm ekstra i længden. Bladmønsteret er kopieret direkte fra min egen gratis opskrift på Knitted bag of spring og sat ind midt foran. Strik mønsteret på hele kroppen nedefra og op, og kør videre med det af […]

  Reply
 • Strik en fin taske af dine garnrester - Dorte Bak 26. juli 2018 at 11:29

  […] hurtig at strikke med et nøgle garn og det er hyggeligt med perlestrik og det fine bladmønster. Strikkeopskriften kan hentes gratis hos Signe, som også har en guide til hvordan du monterer lynlås og foerstof i din […]

  Reply
 • Besat af projekttasker – plummum 29. juli 2018 at 21:39

  […] Hvis I vil strikke en Knitted bag of spring selv, så kan I finde en gratis opskrift her. Min Rosella Clutch fra We Are Knitters har også fået fint for. Jeg var et smut i Torvehallerne i lørdags, og det gav mig muligheden for at runde Stof 2000 også. De har fået det fineste engelske møbelstof, som jeg afgjort må tilbage og hente mere af snart. […]

  Reply
 • Farve-bonanza – plummum 18. august 2018 at 10:10

  […] lidt forsinket undervejs af en cardigan til mindsten, en soltop til mig selv og en af mine små Knitted Bag of Spring […]

  Reply
 • Strik din sommergarderobe vol. 2 – plummum 3. oktober 2018 at 8:19

  […] er slet ikke færdig med bladmønsteret fra min Knitted Bag of Spring, og det bliver nu tilsat toppen, som sandsynligvis også må ændres lidt foroven. Jeg viser og […]

  Reply
 • KBoS – opskrift opdateret og lidt om garnvalg – plummum 5. november 2018 at 10:03

  […] servicemeddelelse til de af jer, der ikke allerede har set det på Instagram. Jeg strikkede min Knitted Bag of Spring op i går i en tredje version for at afprøve et par små ændringer i […]

  Reply

Leave a Comment