Nye garnfarver, du skal kende, billige blomster og en snak om bloggerlivet

Jeg deler hverdagsglimt på bloggen i dag fra de sidste par dage, der ikke har stået på meget arbejdsliv, men mest af alt på inspirerende møder forskellige steder. Garn, 80’er-strik, et instagramvenligt spisested og billige planter er på tapetet. 

I går var jeg et smut forbi Filcolana for en kig på et udvalg af de nye lækre sager i garnverdenen og for en hyggelig kop kaffe. Jeg kan ikke lade være med at grine en smule af, hvordan mit interessefelt stille og roligt har taget en drejning. For tre år siden var jeg bestemt ikke strikker, og troede aldrig jeg skulle være det. Nu er jeg typen, der gerne inviteres ind for at se, hvad der kommer af garn i lækre nuancer og kvaliteter i de fremtidige kollektioner. Og heldigvis for det. 

Som bekendt er jeg en mohair-type. Det kan næsten ikke blive fluffy nok – 80’ernes mode længe leve. Filcolana har netop fået fire nye farver i deres Tilia (som består af mohair og silke). Farverne er lækre både sammen og hver for sig, og I kan se dem på billedet til venstre herover.

I får de specifikke farvekoder her: 347 Deep Pine (den flaskegrønne), Sienna 350 (den rustrøde), Mauve 349 (denlilla) og  Rainy Day 348 (den søgrønne/-blå-ish). Jeg er blevet svært glad for Filcolana i al almindelighed. Især det kæmpe udvalg af farver er kærkomment, når jeg planlægger projekter.

Mens blikket gled hen over den store reol med det lækre farvestrålende garn, forelskede jeg mig fluks i tre gamle Tilia-farver, som jeg gerne vil strikke op i en bluse af eget design, som dog endnu ikke er skrevet ned. Farverne kan I se på billedet herover nederst til højre. De er ultrapæne sammen, ikke? Det ville give et lækkert og luftigt udtryk med to tråde mohair i oversize sweater. Yes, jeg er til fals for 80’ernes mange striktrøje-styles – tror dog jeg undlader de massive skulderpuder 😉

Mit nuværende projekt, Ballon sweateren, som jeg også skrev om her, strikkes også op i Filcolanas garn. Vi havde en lille trævlesituation, men alt er godt igen, og på billedet øverst til højre, kan i se hvordan arbejdet skrider stille og roligt frem.

En snak om bloggerlivet 

I dag har også budt på møder ude. Jeg susede direkte ind til Ny Adelgade på FAR’s DRENG (meget Instagram-venligt place to be, hvis I går op i den slags. Se selv.) efter aflevering af pigerne for at mødes med søde Maria fra Buzzanova. Vi fik en god snak om Instagram- og bloggerlivet og om fremtiden på den front. Jeg kan i øvrigt ikke vænne mig til at tale om mig og mine kanaler på den måde. Jeg er bare hende Signe, der Instagrammer lidt i min fritid, I ved.

Men. Mødet var både inspirerende og energigivende, og den slags møder skal man byde sig selv lidt oftere. Tak Maria!

Køb dig til forår

Og slutteligt. Min hungren efter forår kommer til udtryk på alle mulige måder. Fx er hele huset snart proppet med nye blomster og planter i flotte farver. I dag rundede jeg Netto på min cykelrute, og med hjem røg der tre styk Brændende Kærlighed og én Fredslilje for kun 60 kr.  – en brøkdel af, hvad jeg skulle give for samme blomster og planter i en af mine lokale blomsterbutikker. Og jo, kvaliteten af Nettos planter er meget fin, hvis man køber lige når de har fået planterne hjem. Generelt er supermarkederne blevet gode til det med planter, efter den store grønne planterhype startede for et par år tilbage.

Ikke mere fra mig i dag.

God tirsdag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment