Familieaften på toppen af Illum

Og dér trådte vi ud af elevatoren på Illum Rooftop mid i et hav af weekendhungrende og glade mennesker, der enten kom for en fredagsdrink eller som os for en family night out. Vi havde bord på italienske Rossopomodoro allerede kl. 17:15 – det gælder som bekendt om at være så tidligt ude som muligt, når børnefamilien skal spise ude, så også mor og far også når at fortære hovedretten og måske endda en dessert og en kaffe. Sidstnævnte nåede hverken Kasper eller jeg 😉 

Rossopomodoro laver uden tvivl nogle af byens bedste pizzaer med en 24-timers langtidshævet pizzadej, som smager himmelsk i sig selv. Restauranten er samtidig komplet uformel og god til børn, der har krudt i numsen. Det giver plusser i min bog. Jeg havde ellers – utjekket som jeg er fra tid til anden – glemt alt om malebøger, farveblyanter etc. til pigerne, som gerne vil have en smule at beskæftige sig med mellem retterne. Det husker jeg næste gang… Flying Tiger og Søstrene Grene er i øvrigt geniale til den slags, hvor man for få penge kan samle et fint, lille sæt med et par bøger, glimmertuscher, klistermærker osv.

Trods manglende underholdende remedier til familiens mindste to nåede vi at mæske os i alskens italienske lækkerier gennem et par timer. Pizza med gedeost, den mest cremede burrata, sprøde calamari og pasta bolo var blandt andet en del af vores bestilling. Vi endte alle fire med at dele det hele for at smage mest muligt forskelligt. Uh, maverne blev mætte og glade, og så kan det varmt anbefales at skyde weekenden i gang med en hyggelig familieaften ude.

Selvom begge piger var trætte sådan en sen fredag eftermiddag, var det en stor succes, og samværet bliver altid mere intenst for os, når vi er taget ud med det formål at nyde hinanden over lækker mad.

Vi kommer tilbage snart.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment