Årets første rigtige udedag

I går blev årets første rigtige udedag. Sådan en dag hvor hele familien er i haven i flere timer for dels at hygge over kaffe og syndige kulhydrater og dels at gøre haven lidt mere klar til forår og sommer. Det er tilstrækkeligt sensationelt til at få en plads på bloggen, når årets første rigtige udedag falder den 7. april.

Jeg mærker det langt inde i min krop. De mange dagtimer med lys (hvilket minder mig om, at jeg i høj grad skal have købt et mørklægningsgardin til soveværelset for at korte putteprocessen en anelse af) og de smukke blomster og knopper, der står på spring i haven.

Det gør mig glad og lettet  at kunne ryste den lange vinters tunghed af mine skuldre. Dertil kommer vores nye stue, som i virkeligheden slet ikke er ny, men gulvenes forvandling har givet så massiv effekt både på det visuelle og mentale plan. I perioder – især da vores renovering var på sit højeste – kunne jeg tage mig selv i at hade vores røde muremestervilla. Sådan er det ikke længere. Jo længere vi kommer med husprojekterne, jo mere kærlighed til det gamle hus fra 1934. Sådan er det.

Gårsdagen bød også på strik på terrassen i bare arme, mens pigerne legede i haven og Kasper knoklede på med højbedene. Jeg var helt klart mere ønsket nede i haven, men jeg trængte sådan til den halve times opladning uden pligter og projekter. Desuden har jeg, som nogle måske husker, meget travlt med de strikkeprojekter for tiden, og at jeg løb tør for garn på lillesøsters kjole for anden gang, var ret meget en streg i strikkeregningen.

Happy Monday!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment