Om en weekenddate med pink ven, om fødselsdags-galore og ny must-have bog

Dagene flyver af sted, og jeg forsømmer den ene praktiske opgave efter den anden, selvom de efterhånden er presserende.

Forårsmånederne hos os er lig med tre fødselsdage tæt på hinanden, og p.t. er det den forestående 6-års fødselsdag, der skal planlægges og arrangeres. Den fødselsdag fylder meget hos især ét af familiens medlemmer 🙂 I næste uge får vi hele børnehavestuen på besøg til skattejagt, hygge og frokost, og vores stue er stadig ikke på plads efter guldafhøvling og malerprojekter. Jeg forudser en weekend, hvor vi får travlt med at gøre hele hytten klar til 20 plus søde, aktive unger.

Pink og fluffy

Jeg har også en (meget mere interessant) date med et par fluffy, pink garnnøgler, som sprang på mine pinde i går. Det er endnu et teststrikkeprojekt for PetiteKnit, og de pink nøgler skal blive til en Balloncardigan, så min lille Ballon-familie kan blive fuldent. 

Jeg holder mig til den vante farveskala – naturligvis – og satser på, at jeg ikke bliver hamrende træt af pink, lyserød, pudder-ish foreløbigt… Balloncardiganen strikkes op i Arwetta (Strawberry Pink) fra Filcolana og Kid Seta (pink 1011) fra Gepard. Sidstnævnte garn er til dato det mest fluffy mohair-garn jeg har arbejdet med. Det bliver en ægte vams af en cardigan. God til kølige sommeraftener og god til de lange, kolde vintre. 

Læs også: BALLONJAKKEN I MUST-HAVE FARVEN. 

Hverdagsmagi

Endnu en af forårets fødselsdage er farmandens, og den fejrede vi med et hverdagsvisit på Cofoco Italy, hvor der er masser af plads til børn og lækker mad til favorable priser. Det kan noget at tage ud på hverdagsaftener. Vi er ret gode til at få det gjort – en let måde at opnå en lille smule hverdagsmagi på i en ellers travl børnefamilie. 

Læs også: NÅR HELE FAMILIEN SKAL PÅ RESTAURANT.

Havemagi

Jeg håber også, at weekenden byder på havetid og blide solstråler på næsetippen. Jeg er godt i gang med at forspire diverse spiselige planter i min vindueskarm og glæder mig til at plante dem ud i højbedene og i krukker, når vejret er lidt lunere og mere stabilt.

I sidste uge – til den fineste bogreception længe hos Summer will be back – fik jeg lov at plante løs i små spirebakker, og selvom jeg var så stor en klovn at tabe hele bakken inklusiv frø og jord udover hele bordet, så er både tomatplanter og peberplanter lystigt på vej op i et stort mess. Hvis du også elsker havelivet og den smukke natur, så tag et kig på Luk naturen ind hele året af Lisa Grue og Denis Sytmen – en smuk og vanvittigt inspirerende bog. Bogen er så pæn, at den fungerer glimrende som coffee table book hjemme hos mig.

Skønherlig weekend til plummums læsere <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Pia 18. april 2018 at 10:03

  Glæder mig til at se din ballon-cardigan – laver du den lang eller kort?

  Reply
  • plummum 18. april 2018 at 10:11

   Kort. Skal jo strikke efter opskriften, når det er en teststrik 🙂

   Reply
 • Pia 19. april 2018 at 11:13

  Ah selvfølgelig – havde ikke lige set der var et link, man kunne klikke på 😉

  Reply
  • plummum 19. april 2018 at 12:29

   Ah, jeg gik også bare ud fra, du kendte den 😉 Sorry 🙂

   Reply

Leave a Comment