Er jeg modig? Eller god til farver?

Allerførst, jeg beklager tavsheden på bloggen disse dage. Timerne flyver, og jeg kan dårligt selv følge med. I morgen – tidlig formiddag – får vi 20 plus søde unger til hygge, kage og ‘børne-smørrebrød’ for at fejre, at ældstepigen snart fylder 6 år. Den slags tager altid lidt længere tid at forberede, end først antaget. Åbenbart. Jeg forudser mere tid til blog og deslige, så snart den fejring (som er første i rækken) er veloverstået.

Og nu til dagens emne. Farver. Jeg får mange spørgsmål og kommentarer med på vejen, når det gælder mine farvevalg til alt det strik, det ryger gennem maskinen aka mine pinde her hjemme. Jeg bliver både kaldt modig og god til det med farver. Det ved jeg ikke, om jeg er. Jeg vælger de farver, der taler til mig, og de farver, der fx vil passe godt til et bestemt outfit i min garderobe. Men en ting er sikkert, jeg er glad for farver og absolut ikke bange for at bruge dem. Jeg inspireres i farverige og finurlige universer, og det er dér, jeg kan mærke, at kreativiteten får lov at blomstre. Og her mit hjerte banker en smule hårdere og hurtigere. Det interessante er, at jeg engang havde en garderobe nærmest kun bestående af sorte, grå og råhvide styles. Noget, jeg end ikke kunne forestille mig den dag i dag. Når jeg hopper i et sort outfit føler jeg mig både anonym og kedelig. Og ikke nok med det. Jeg mærker ikke min personlighed skinne igennem. Der ligger en god omgang identitetsfølelse i et outfit, venner 🙂

Jeg får ofte spørgsmål til farver og hudfarve. Og lad os slå helt fast. Ja! Du kan godt bære farver, selvom du er helt lys. Jeg er pænt bleg, men jeg har ikke problemer med at finde farver, der komplimenterer min hudtone. Den slags man man få hjælp til at kortlægge i øvrigt. Jeg ved fx, at jeg skal holde mig fra de smukke varme og brændte nuancer af orange, vinrød og lignende. De suger simpelthen al farve ud af mit ansigt. Jeg bruger dem dog alligevel. Rebel, hva’? 😉

Så. Jeg kan kun anbefale at springe ud i mere farverige garnvalg. Jeg bliver personligt så glad af at strikke i smukke, pæne farver og keder med omvendt hurtigt, når en grå har sneget sig på mine pinde. Og gæt hvad. Mit næste egoprojekt skal være beige. Jep. Ingen regler her.

Jeg er overbevist om, at mine farvevalg er meget følelsesstyrede.

En omgang late night tankemylder om farver fra min trætte hjerne. Hvad er du selv til? Farvebomber eller et mere afdæmpet univers?

P.s. Vi skal have os en snak om vrang-strik snarest, som min billedcollage antyder. Sexy, right? Mere om det en anden gang.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment