Vi gør det igen. Svinger bilen ned gennem Europa med børn på bagsædet.

^Billedet er fra sidste år i Venedig. Vores ‘egen’ lilla kanal og det første syn man mødte, når hoteldøren smækkede i bag os. 

En del af mit hjerte ligger i Italien. Jeg bliver ved med at vende tilbage. Her er alt; fede byer, smuk og rå natur, fantastiske råvarer, lækker mad, gamle, farverige bygninger, smalle snoede gader, en rig fashionscene, roligt landliv, hektisk byliv, vilde bjerge, store strande, søde mennekser et lækkert sprog. Alt. 

Og det ser ud til, at vi igen om et par måneder svinger bilen ned gennem Europa. Det bliver noget med 18 dage på farten. Noget med fantastiske Rom, noget med strand og skov, noget med en masse børnevenlige pools, noget med familiesamvær og måske endda også lidt afslapning (hvem ved!?).

Så snart alle detaljer er på plads, kommer jeg med en lille rejseplan. Jeg håber at kunne inspirere en masse af jer til en lignende rejse med ungerne.

<3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

5 Comments

  • Marina / cand.mor 4. maj 2018 at 11:38

    Åh, det lyder altså også fantastisk. Jeg har selv skønne minder fra en kør selv-ferie til Ardennerne i Belgien (lidt mere overkommelig køretid ;)), men med vores børn tålmodighed i bilen venter vi lidt med at gentage det nummer 🙂

    God weekend, søde du.

    Kh. Marina

    Reply
    • plummum 4. maj 2018 at 11:57

      Uh, ja det er noget med virkelig at mærke efter i forhold til, hvor ungerne er lige nu og her. Hvis man på forhånd ved, at de ikke er til sådan en lang køretur, så er det ikke sjovt for nogen.
      Jeg indrømmer også gerne, at de køreture ikke KUN er lutter idyl. Turen hjem fra Italien sidste år var faktisk lige ved at få mig til ALDRIG mere at gøre noget sådant igen 😀 Men jeg har vist (lykkeligt) glemt den tur, og så håber vi på, at vi får en skøn tur ned gennem Europa endnu engang 🙂
      God weekend også til dig <3

      Reply
  • Lykke Thomsen 4. maj 2018 at 18:55

    ROM er kvælende i sommerferien, jeg har boet der i 7 1/2 mdr. Så jeg håber ikke det er i juli august i skal være der? God tur.

    Reply
    • plummum 4. maj 2018 at 19:05

      Det er det 🙂 Sidste gang vi var i Rom, var også i juli. Det var helt ok. Vi er ikke så varmeforskrækkede.

      Reply
  • Eva 7. maj 2018 at 22:17

    Vi kører også til Italien igen igen igen. Altid en vinder. Sidste år var vi i Iseo, Venedig og Burano. I år bliver det Como, Fumane og Tyrol. Glæder mig max. Og jeg elsker at ferien starter så snart bilen starter!

    Reply

Leave a Comment