Strik din sommergarderobe vol. 2

Jeg er gået lidt amok i sommerstrikkede sager i år – læs mit første indlæg om sommerstrik her. Muligvis fordi, at hele maj måned har budt på så sommerlige tilstande, at jeg slet ikke kunne lade være. Og der kommer mere af den slags endnu, kan jeg mærke. Altså mere strik til de varme dage. Om en god måneds tid venter os endnu et Italienseventyr, og jeg ser det for mig – lækre strikkede toppe passer da perfekt til Rom, ikke? Jeg skal nok blot udelade uld 🙂

 

Sommerens mest hypede opskrift

En af de senest færdiggjorte sommersager er en Nordisk Sommertopp af Ida Witre, som muligvis er en af de mest populære opskrifter på Instagram denne sommer. Jeg strikkede toppen på 2 – 3 aftener på en pind 8. Jeg elsker lynhurtige projekter blandt de store og meget langsommelige. Opskriften kan du finde her.

Og et lille tip: Jeg strikkede toppen i 4 nøgler Drops Belle (reklamelink), som er et fint garn til sommer, fordi det består af bomuld, viskose og hør. Kvaliteten af garnet er fin og fås i et ok farveudvalg. Der mangler dog en lys lilla 😉 Mælkebøtte galore

Efterfølgende har jeg teststrikket en smuk Mælkebøttenederdel for Mette fra PetiteKnit. Jeg lagde sidste hånd på nederdelen for et par dage siden, og den kom straks i brug hos en lykkelig ejer af en 6-årig. Nederdelen har fint swing i skørtet og falder helt som den skal. I kan se mere på min Instagram allerede nu.

Så snart opskriften er udgivet til salg, får nederdelen sit eget separate indlæg med lidt ekstra info baseret på mine erfaringer.

Og fra én blå sag til en anden

Jeg er begyndt på endnu en Nordisk Sommertopp – eller det vil sige, den oprindelige plan var en plain Nordisk Sommerstopp, men jeg fik en idé, jeg var nødt til at afprøve.

Jeg er slet ikke færdig med bladmønsteret fra min Knitted Bag of Spring, og det bliver nu tilsat toppen, som sandsynligvis også må ændres lidt foroven. Jeg viser og fortæller meget mere, når jeg er i mål.

Yes, strik & drik – et koncept, jeg ret godt kan lide her i sommervarmen 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Majken 1. juni 2018 at 19:26

  Hej!
  Hvad str. bruger du i den nordiske sommertopp? 🙂
  Mvh Majken

  Reply
  • plummum 1. juni 2018 at 19:29

   Har strikket en small, men den er liiige på grænsen til at være lidt for oversize til mig.

   Reply

Leave a Comment