Kan camping så være moderne?

Et lille postkort fra Italien, hvor jeg kun er sparsomt online. Dels fordi jeg kun har begrænset adgang til wifi, dels fordi vi er gået i feriemode og egentlig ikke hverken behøver eller har lyst til alle de digitale skærme. Sådan skal en ferie helst være, ikke?

Vi er sendt af sted af Vacansoleil på ‘moderne camping-ferie’. P.t. befinder vi os i Toscana i et minisommerhus med to små soveværelser, et toilet, et badeværelse og et køkken, hvor vi laver mad af lækre Italienske råvarer de fleste dage.

Hytten ligger på et gigantisk ferie-resort, der er så stort, at det fungerer som sin egen lille by. Park Albatros hedder stedet. Her er kæmpe vandpark, ligeså legepladser, restauranter, take-away steder, minigolf, miniclub, supermarkeder, slikbutik, cafeer osv.

Uden om er alle ferieherligherne findes det ‘rigtige’ Toscana. De smukke grønne bjerge, olivenlunde, vinmarkerne, de dovne palmer og de små charmerende byer. Der er med andre ord noget for alle – eller mere specifikt; stedet her er til børnefamilier, der gerne vil have adgang til alt, hvad børnehjerterne kan begære.

Vi ankom i går efter en uge ved Rom på en anden feriepark – Village Fabulous – i en hytte helt magen til vores nuværende. Her kunne vi nemt veksle mellem fantastiske Rom og pool-livet, og det passede vores temperament rigtig fint.

Vi har efterhånden været i Toscana en god håndfuld gange, og vi glæder os til igen mæske os i den lækre mad, at besøge vinområdet Bolgheri, at dase på strandene og ikke mindst at lade pigerne slå sig løs her i ferieparken.

Så. For af svare på det spørgsmål, som Vacansoleil har stillet mig. Kan camping-ferie være moderne? Det må vi svare klart ja til. Faciliteterne her er fuldkommen på højde med fx et charter-resorts – bare større og vildere, og så må man selv vurdere, om man er til den ferieform eller ej. Personligt elsker vi også at feriere i et smukt hus et sted i de Toscanske bjerge, men indrømmet, med den alder pigerne har nu, er det her absolut et hit. Vi kan vælge til og fra. Slappe af på hyttens overdækkede veranda med bøger og strik, køre ud i landskabet eller være vilde i vandparken 🙂

Sommerkys fra Toscana


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment