Hverdag igen og nyt livskapitel

Yes, Elton er pretty much altid hvor jeg er. 

– Indlægget er sponsoreret af Sengespecialisten

Efter næsten fem ugers sommerferie, er vi startet op igen på arbejde, i børnehave og i frit. Det var en radikal ændring i dagsrytme, der skulle til i mandags, da vækkeuret pludselig ringede kl. 6:30. Av! Men på en eller anden vis, fik vi som altid revet os selv ud af ferieboblen efter et par dage, og snart kører det hele igen. Please, lad lidt feriemagi og lidt af det ekstra overskud forblive i hverdagen også. Det skal vi simpelthen blive bedre til at få til at ske.

Heldigvis er en god lang ferie altid en perfekt mulighed for at se indad, gøre sig tanker om livet, som det leves og reflektere over ændringer, der skal gøres eller arbejdes hen i mod. Dem har vi masser af.

Nyt kapitel  

Denne gang bliver hverdagen anderledes. Vores førstefødte er ægte skolepige om få dage, og det byder på mange hverdagsændringer. Helt lavpraktisk skal pigerne afleveres om morgenen en del tidligere end nogensinde før, hvis én skal nå at deltage i første skoletime, som starter kl. 8. Bum.

En af nøglerne til et mere stabilt hverdagsoverskud er en ordentlig nattesøvn. Det kniber stadig for undertegnede at gå tidligt nok i seng, men jeg er blevet bedre til at tage i hvert fald en dag om ugen, hvor jeg havner i puttekassen før kl. 23. Det virker med de ekstra timers søvn og kan prompte mærkes i krop og sind, der bliver både lettere og lysere.

Jeg er stadig ovenud begejstret for min lyserøde/vinrøde Auping-seng (en farvekombi jeg ikke har fortrudt ét sekund), som er fuldkommen afstemt i forhold til mine behov. Madrassen har én hårdhed i min side og en anden hårdhed i Kaspers, som passer til begges præferencer, vægtklasser osv. Det er en luksus for mig at lægge mig til rette under dynen hver evig eneste aften – intet mindre.

Så. Lad hverdagen begynde. Gerne en hverdag med lidt mere overskud og passen på sig selv.

Hele weekenden har stået på husrenovering, og mine forældre gar hjulpet til med både piger og det håndværksmæssige. Jeg glæder mig til at vise mere her på kanalen. Hvis I er hurtige, kan I få en række glimt på min Instagrams story allerede nu. 

 

Det er blevet tid til mere indehygge med tændte stearinlys og lidt mere puttetid. 

Her ligger jeg egentlig meget godt og beundrer den sweater, som jeg simpelthen skal se at få af mine pinde. Og her er den close up. Min Fluffy Fluffy sweater, som I kan forudbestille mønster til lige her. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment