Mine piger (og jeg) går tegneamok

– Indlægget er sponsoreret af SmartSketcher

Krea-sysler fylder mere og mere her hjemme til stor fryd for undertegnede; vi producerer pomponer en masse, lægger perleplader, øver os i at brodere, laver blomster af karton og glimmer, tegner tonsvis af tegninger osv. Og så er der hele mit strikke-bonanza naturligvis, som fylder overalt både fysisk og mentalt.

Seneste skud på krea-stammen hos os er pigernes nye SmartSketcher – en moderne projekter, du forbinder med din smartphone.  Jeg har lavet en kort vlog, der illustrerer, hvad en SmartSketcher er for en størrelse. Du finder videoen herunder.

Få dine personlige billeder ned på papir

SmartSketcher er en prisvindende moderne projekter, som lader dig projektere billeder direkte fra telefonen og ned på papir, så du eller dine børn kan tegne efter og på den måde lave mere avancerede og personlige tegninger. SmartSketcher er et skægt tegneredskab, og det kan underholde pigerne i lang tid, før de har brug for en ny leg.

SmartSketcher er en del af en række legetøjsprodukter, som har det formål at udvikle børns motorik og læring og har netop vundet Årets Art&Crafts 2018 i kategorien Legetøj, som uddeles af svenske Lek- og Babyrevyn i samarbejde med Lek- og Babybranchen.

Tegn jeres nuttede kæledyr eller et portræt af ungerne

Det er nemt. SmartSketcher virker enten ved hjælp af en strømforsyning eller fire store batterier. Download SmartSketchers egen app og du kan projektere præcis de billeder fra din telefon du vil ned på papiret. Fx jeres nuttede kæledyr – eller hvad med at male et billede af ungerne til deres bedsteforældre?! Eller et par garnnøgler… 😉

SmartSketcher-appen giver også adgang til en række lagrede tegninger, som streg for streg lader børnene tegne en komplet figur: Et slot, en løve, en fe, en traktor eller noget helt femte. Denne del af SmartSketcher er den mest enkle for de mindre børn. Projekterer du i stedet detaljerede billeder ned på papiret er det en del sværere at tegne efter motivet, men med en voksen på sidelinjen er det sjovt at nørkle med.

SmartSketcher koster 599 kr. lige her. En god idé til ønskelisten til fødselsdag og jul.Pigerne hygger sig sammen om projektoren og pt. er det et stort hit, når mindsten får lokket sin storesøster til at tegne en masse figurer, som hun kan give sig i kast med at farvelægge.

Du kan afspille SmartSketchers egen video herunder og finde produktet her. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment