vlog: Prioriter dit soveværelse og få bedre søvn


I samarbejde med SengeSpecialisten har jeg lavet en vlog, der handler om de bedste forhold for god søvn. Hør mere om vores lyserøde seng og få mine 3 tips til god indretning af et soveværelse. 

 

Renovering fra A til Z

For snart halvandet år siden stod vores soveværelse færdigrenoveret. Da vi overtog huset var der intet gjort i det værelse, siden 1934 andet end et skiftet vindue og et par eller 117 forskellige lag tapet på væggene gennem tiderne. Vi måtte derfor – som vi måtte med resten af overetagen – trække i arbejdsbukserne og sætte ALT i stand fra a til z. Vægge skulle rives ned og bygges op, ydervæggene isoleres, gulvet slibes, der skulle nye fodpaneler til o s v. Det var en vild og meget intensiv proces (især med to små børn på sidelinjen). Men resultatet blev godt og lækkert, omend vi aldrig er blevet helt færdige, før jeg igen har fået nye idéer. Dét stopper vist aldrig 🙂

Selvom soveværelset er lyst og skønt, og selvom vi sover fortræffeligt i det, er jeg i høj grad nået til et punkt, hvor der gerne må ske en masse nyt derinde igen. Dyb, mørk farve eller tapet på endevæggen, der vil komplementere vores rosa sengegavl godt, nye sengeborde, nye lamper på både væg og i loft, måske nogle hylder over sengen til pæne sager, flere lækre planter og måske et lille separat skab til miner strikkede sager. Og nå ja… skabslåger. Vi mangler stadig skabslåger, selvom det er et år siden, vi købte nyt skab, og det er ikke godt for tøjet (eller øjet) i længden, kan jeg se.

Men, men, men soveværelset står absolut ikke først for tur i hele renoveringsprojektet – det er blot mig, der (igen) har lyst til at putte soveværelset i en nye klædedragt, fordi det er sjovt, og fordi jeg ikke kan lade være med at dimse i hjemmet. P.t. er fordelingsgangen på førstesalen samt hele trappeopgangen ved at få en omgang love, og jeg kan godt afsløre, at det tager sin tid med sådan en trappeopgang med en milliard små detaljer, der skal males ad tre omgange.

Drømmesengen

Vores Auping Original Box, som er noget af det bedste vi har gjort for vores fysiske velvære nogensinde, står stadig knivskarpt. Det er en drømmeseng, og jeg overdriver ikke det mindste, når jeg proklamerer, at jeg aldrig har sovet bedre om natten, end jeg gør i den. Den er som fuldkommen skræddersyet til vores behov efter kyndig vejledning fra en sengeekspert i Sengespecialisten på Frederiksberg.

Han guidede os blandt andet til valget af den rette hårdhed i madrassen. Jeg fortalte med det samme, at jeg bare skulle have den hårdest mulige madras, og efter et skeptisk blik og en længere snak med sengeeksperten, endte jeg med det fuldkommen modsatte. Et stort held. Jeg elsker at lægge mig til rette hver evig eneste aften og lade mig omfavne af madras og dyne, og jeg har ikke længere ondt i hverken nakke eller hofter efter endt nattesøvn.

^Der er et hav af farver og materialer at vælge imellem til din Auping-seng. I SengeSpecialisten har de prøver på alle mulighederne. Vi valgte et rosa hovedgærde og en vinrød box, men du kan også vælge den mere afdæmpede vej. 

Se med i min video for mere soveværelse og spørg som altid løs, hvis du vil vide mere 🙂


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment