Restegarnsprojekt: Hue af ren silke/mohair

I dag skal du få et lille tip til endnu et restegarnsprojekt. Det er ikke revolutionerende, men yderst brugbart, hvis du som mig har et hav af garnrester liggende. 

Jeg havde en del mohair tilbage fra min multifarvede Fluffy Fluffy Sweater, og jeg kunne ikke bære, at de pæne, bløde og florlette rester skulle glemmes i en tilfældig kasse i huset. Jeg forvandlede derfor lidt af garnet til en matchende hue til Fluffy af to tråde mohair på en pind 4,5. Til denne version brugte jeg PetiteKnits Baggyhue, som passede perfekt til det lette udtryk, som ren silke/mohair giver.

Min nye stribede mohairhue er som skabt til efteråret, hvor frostgraderne endnu ikke raser for meget.

Og gæt hvad. Jeg har stadig masser af Isagers bløde mohair tilbage, som jeg tænker skal forvandles til endnu en efterårshue inden længe. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment