Farvefuld weekend

Om ganske kort tid lukker jeg computeren ned, smutter ud i blæsten og henter mine unger. Ugen har været smækfyldt med lækkert arbejde og andet stof af den gode slags, og i dag tager jeg en halv fridag for at sparke weekenden tidligt i gang.

Weekenden er lige så pakket som det program ugen har budt på, men det er helt ok, så længe, jeg har min lille familie med mig. I aften spiser vi sushi på restaurant, i morgen danser vi, og søndag er reserveret til legeplads med et hav af forældre og unger fra 0. Huset skal også have en omgang (det renoverer desværre ikke sig selv)… Og det skal mit farvelade-strikketøj også. Forhåbentlig.

 

Jeg har lagt min Leaf Me Sweater på hylden for en kort bemærkning, mens jeg teststrikker en tyk frøken for Mille Fryd Knitwear i vilde farver. Den tykke frøken er Chunky Sally, som strikkes op i fed mohair fra Rico Design på pind 7. Yummy.

Min Oslohue fra PetiteKnit er også ved at være færdig. Den strikker jeg mestendels på om tirsdagen i strikkeklubben. Det er den perfekte snakkestrik, kan jeg fortælle. Oslo strikkes op i en enkelt tråd Ônling No. 2, som er helt perfekt til formålet, og jeg elsker de fine farver, som No. 2 kommer i. Se selv.

God weekend til alle jer.

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment