Leaf me sweater coming up

Det er vist tid til et livstegn her på kanalen. I dag får I et par glimt af min første egen designede sweater Leaf me sweater, som i høj grad udviklede sig og tog form gennem strikkeprocessen.

Jeg havde én plan, da jeg startede, men endte med et lidt andet resultat. Sådan går det ofte, når man rigtigt går i gang med at arbejde i garnet, der også gerne selv vil bestemme sin skæbne.

Jeg har netop skrevet store dele af mine mange noter rent, så jeg til sidst kan ende med en færdig opskrift, som jeg udgiver i fem forskellige størrelser, når sweateren er teststrikket og afprøvet.

Jeg er edderspændt på, om I vil kaste jer over min Leaf me sweater, som strikkes fra bunden og op. Jeg har teamet op med Katrine Hannibal (se hendes smukke sager ved at klikke på linket), en af de allerdygtigste (og sødeste), designere i Danmark indenfor strik, som skal hjælpe mig med min graduering. Jeg kan næsten ikke vente med at stå med en færdig opskrift i hænderne. Meget mere om den proces, når vi er i mål.

Sweateren strikkes i det bæredygtige merinogarn Ônling No. 2 med en tråd premia fra Lemana, og resultatet bliver ultrablødt, varmt og lækkert.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Pia 1. november 2018 at 8:30

  Den er virkelig flot, så jeg er da glad for, at du ikke holdt dig til din oprindelige plan ?

  Reply
  • plummum 1. november 2018 at 17:36

   Du er sød! Den første ide rumsterer stadig i mit hoved, så jeg er nok nødt til at føre den ud i livet også 🙂

   Reply
 • Mette 1. november 2018 at 17:34

  Jeg kan slet ikke vente med at kaste mig over den, jeg synes det er en af de aller smukkeste bluser, jeg nogensinde har set! Ville være en drøm at få lov til at teststrikke den ?

  Reply
  • plummum 1. november 2018 at 17:36

   Sikke en fantastisk sød kommentar. Jeg nommer til at søge testere på min IG, når opskriften er klar 🙂

   Reply
 • Helle 5. november 2018 at 6:50

  Du kan bande på, at jeg gerne vil strikke den ? Jeg kommer til at sidde klar ved tasterne, når du søger teststrikkere, bare for chancen for at få den færdig så hurtigt som muligt!! ☺️?

  Reply
  • plummum 5. november 2018 at 8:48

   Årh, SÅ dejligt at vide ??

   Reply
 • Strikkelivet lige nu: Om efterårsprojekter og om at skabe selv – plummum 12. november 2018 at 11:47

  […] min Leaf me sweater er sendt til størrelses-graduering, har jeg kastet mig over nye strikkede sager. Efterårsvejret […]

  Reply

Leave a Comment