Photoshoot og forfrosne fingre på Refshaleøen

I fredags tog jeg min mor, som var på visit over et par dage, under armen og satte kursen mod Refshaleøen, hvor jeg skulle mødes med søde og dytige fotograf Kamilla Krøier. Vi skulle lege med strik og skyde fotos. Det var sk&%€ hamrende koldt, og jeg endte med en tommelfinger på venstre hånd helt uden følelse (den kom dog tilbage efter et par timer. Hæ!). Det er dæleme koldt at skifte outfits over flere omgange i frostvejr, men også en oplevelse – så abolut. 

Jeg fes op og ned af trapper med is på, hoppede rundt, sad på grene og stablede strikketøj et sted, man ikke normalt stabler strikketøj 😉 Og på toppen af en meget lang trappe mødte jeg en undrende mand; “sidder du dér og strikker?”. Ja, det var præcis, hvad jeg gjorde, kunne jeg svare.

Jeg har allerede fået billederne i min indbakke færdige og redigerede, og jeg er vild med dem. Jeg viser kun et lillebitte udsnit her, da resten skal bruges til forskellige indlæg og andre lejligheder. Så stay tuned, hvis du er interesseret i at se resten. De kommer.

Kamilla er med på at lege og kommer selv med kreative forslag og skøre vinkler ongoing, så hvis du mangler en dygtig fotograf som hende, så tjek hendes side her. Hun tager også smukke portrætter, og jeg kan virkelig godt lide hendes Portraits from Christiania-serie, som alle er levende, dybe og personlige – de har en historie at fortælle.

Jeg håber drønmeget at få lov at stå foran hendes linse igen til foråret, hvor det ikke er så koldt at skifte tøj udenfor. Pigerne kan også lokkes med. Jeg har spurgt dem, og jeg har allerede de første fem idéer til interessante locations.

Kan du i øvrigt skimte min Leaf Me Sweater? Opskriften kommer meget meget snart til salg på min webshop.

Photo-cred: Kamilla Krøier –  https://kamillakroier.com/  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment