Det er lige landet

Hvad er lige landet, vil du vide?!…

Mit nye garn naturligvis. Garn, som skal bruges til et nyt design, som jeg har haft i tankerne i flere måneder nu. Jeg har regnet og tegnet og udtænkt, og jeg er netop begyndt på projektet.

Wrap Me Up

Det skal blive til en lækker lille wrap-bluse, der både er let og chunky i udtrykket på én og samme gang. Let fordi jeg strikker i ren silk mohair, og chunky fordi jeg er helt oppe og ramme en strikkefasthed på 12 masker på 10 cm. Blusen er en smule inspireret af de Ganni-wraps, der florerede alle steder hele SS18. Se nederste billede. Nå ja, der er wrap-mig-her-og-der alle steder p.t.

Slå-om-blusen strikkes op i 4 tråde Tilia fra Filcolana på pind nr. 8. Der er med andre ord tale om et lækkert hurtigt projekt.

Jeg er hjemme i dag med en virkelig ramt febermus som i skrivende stund ligger ovenpå mig og sover. Det minder mig unægteligt om de gode gamle barselsdage.

Sygdommen falder uheldigt sammen med de 117 løse ender, der skal styr på før skiferien. Derfor når jeg ikke det store på min nye wrap-sag de næste par dage, men hvis jeg er heldig, så byder bilturen til Sälen på lidt strik også. Pls.

Jeg kan næsten ikke vente med at komme videre. Farven, du ser her hedder i øvrigt Winter Peach, og den er lige til at spise.

photo-cred: Kamilla Krøier


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Vibeke 5. marts 2019 at 20:26

    Wauw den farve er alstå virkelig helt fantastisk. Jeg glæder mig til at se slutresultatet!

    Reply

Leave a Comment