Say hello to Leaf me

Kære jer! Nu er jeg efterhånden landet mentalt i Danmark efter vores skiferie, og jeg har flere ting på mit bloghjerte. Også om selve skiferien men det er en anden sag, som vi må se nærmere på en anden dag.

Først og fremmest – i går skete det endelig. Hvad dog? Jeg fik langt om længe foretaget de sidste rettelser på opskriften til min Leaf me sweater, som nu er lagt online på min webshop lige her. Det blev en lang proces alt i alt, der trak ud over flere måneder af forskellige årsager, men nu kører vi.

Leaf Me er – atypisk tidens tendens – konstrueret nedefra og op med ærmer, der monteres på til sidst. Jeg elsker det look en sweater får, når den konstrueres nedefra, og derfor valgte jeg at ignorere den populære og monteringsfri oppefra og ned-konstruktion. Denne gang i hvert fald. Alt arbejde med graduering bliver en tand mere besværligt med en konstruktion af den type, som Leaf me kommer i. Den del fik jeg heldigvis kæmpe støtte til denne gang af topprofessionelle ladies.

Leaf me kan bære det hele

Sweateren er både rå og feminin på én og samme gang. Feminin på grund af det delikate bladmønster og de fine ribkanter med italiensk opslagning, og rå på grund af det lettere cropped og oversize snit. Og så er stylingen naturligvis alt. Sæt din Leaf me sammen med en florlet silkenederdel eller et par brede jeans for to fuldkommen forskellige looks. Den kan bære det hele.

Leaf me er strikket op i en af mine allerstørste favoritgarnkombinationer for tiden, nemlig Önling No. 2 sammen med en tråd silkmohair (enten Brushed Lace fra Mohair by Canard eller Önling No. 10). Se alle kombinationer her. 

Jeg har haft min Leaf me på hele dagen for at fejre med mig selv, at opskriften nu endelig er ude og flyve, og den er simpelthen så blød og luksuriøs mod huden.

Jeg håber, I vil kaste jer over min opskrift og dele jeres fine resultater med mig.

Find Leaf me sweater her, og KÆMPE tak til jer, der allerede har købt opskriften.

Photo cred: Kamilla Krøier –  https://kamillakroier.com/ 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • MaleneL 24. februar 2019 at 14:12

  Tillykke med udgivelsen af din opskrift! Sweateren ser meget smuk ud på billeder, og jeg tror jeg vil strikke den på et tidspunkt. Jeg er nemlig også begejstret for bladmønsteret.

  Reply
  • plummum 24. februar 2019 at 14:26

   Tusind tak! Vil glæde mig til at se din version, hvis du kaster dig ud i den 🙂

   Reply

Leave a Comment