Wrap me up top og Valentines Day

Et lille blogindlæg her, der skulle have været udgivet i morges. Men så ramte livet i børnefamilien, I ved… Here goes.

Midt i bombardementer af nyhedsmails omhandlende Valentines Day vil jeg forsøge at presse et blogindlæg ud, der kun lidet handler om de elskendes helligdag.

Dog en smule. Min kære mand kom nemlig hjem med den sødeste Valentines-gave i går aftes. Helt uventet fra min side. Han er ikke hjemme i dag og mente, jeg skulle forkæles med Valentines-lir alligevel. Vi er ikke en specielt stor fejrere af den dag, men jeg synes konceptet er vældig hyggeligt – også trods den store kritik, som dagen generelt får i Danmark. Det gjorde mig ægte glad langt inden i at modtage den gave, som både indeholdt undertøj og sej lyserød sweatshirt. Ej men 🙂

Og mon ikke pigerne og jeg skal kreere Valentines-hjerte-dimsedutter til den store guldmedalje i dag? Det tror jeg. Edit: vi har været i gang med tonsvis af hjerteglimmerkort.

Men nok om Valentine. I dag vil jeg knytte er par ord til min Wrap me up top, som jeg lige dele hader og elsker disse dage. Elsker, fordi resultatet lader til at bliver drønfint; florlet udtryk, pæn farve og en virkelig fin halskant. Hader, fordi de fire tråde silkmohair i den grad driller mig ved nøgleskift og gerne vil filtre sig sammen i det uendelige. Ok, hader er en lidt stærk betegnelse i den her sammenhæng, men for h#€%ede, hvor er jeg træt af mohair-salat 🙂

Wrap me up top får dog ikke så meget opmærksomhed disse uger, som jeg først havde håbet. Jeg påbegyndte projektet kort før skiferien, og pludselig var jeg begravet i børneland og sne med alt, hvad det indebærer. Nu er vi hjemme i Danmark igen, men pigerne og jeg har vinterferie netop nu, så strik er noget jeg må snige mig til i ny og næ.

På den anden side går det pænt stærkt at frembringe resultater med en strikkefasthed på 12 m på 10 cm, så helt stille ligger projektet ikke.

Som jeg tidligere har nævnt er toppen inspireret af mine wrap-toppe, som jeg synes er så klædelige på kroppen. Jeg er blandt andet glad for mine Ganni af slagsen. De giver masser af lækker talje og kan bruges til alle former for outfits. Kjoler, nederdele og bukser.

Jeg glæder mig til slutresultatet. Jeg har regnet og tegnet, men ofte får pindene lov at arbejde en masse selv, når først jeg er i gang.

Stay tuned!

Åh, ja – sneglene blev gårsdagens bagværk. De er så syndigt gode og slet ikke særligt LCHF-venlige. Hæ.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment