God weekend og status på #20kludei2019

Vi er to måneder inde i 2019, og det må være tid til en status på mit lille strikkeprojekt for året, der allerede kører for fulde gardiner.

Først og fremmest så bare tak! Tak, fordi I gider at lege med. I er jo langt sejere end mig til at høvle den ene klud af pindene efter den anden.

Jeg har kun strikket tre klude og er igang med både nummer fire og fem. En på pind 3,5 og en på pind 5,5 i henholdsvis enkelt- og dobbelttråd Økologisk Bomuld fra Krea Deluxe.

Jeg er ved at teste mig frem til min foretrukne klud. Jeg foretrækker vist på alle fronter de tykke af slagsen på pind 5 eller 5,5 med to tråde 8/4-bomuld. En ekstra bonus er også, at det går sygt hurtigt (som min seksårige ville sige) at strikke en klud på pind så tyk en pind.

Det keder mig stadig en smule at strikke små, firkantede bomuldsstykker, men man skal sandelig ikke underkende den meditative effekt af hurtige in between-projekter. Og så pynter de små lapper fantastisk i køkkenet.

Hvordan går det hos jer med kludene? Strik et par stykker i weekenden, og må I få en herlig en af slagsen!

Møs!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Anette 2. marts 2019 at 7:35

  Og bare vent. Det vil også gøre dig glad at vaske dem. At hænge dem på snoren er bare så hyggeligt. ?

  Reply
 • Karen 2. marts 2019 at 10:53

  Jeg er på 4 færdige, og pt er der pause. Synes det er sjovt at afprøve nye mønstre, men finder det også lidt kedeligt at strikke de små firkanter…God weekend!
  Kh. Karen

  Reply

Leave a Comment