Når vi er bedst som familie

… river vi spontant et par timer eller fire ud af dagen, kører væk fra hjemmet og foretager os noget sammen. Hvad det noget er, er ikke så vigtigt. En gåtur på stranden eller i skoven, en smuttur til en af de nærliggende byer nord for København eller en tur på museum for at se en spændende udstilling.

Alt gælder, og det behøver ikke koste en bondegård for at være sjovt og hyggeligt. Det handler om nærvær. Om at smutte væk fra den vante scenery og om at investere tid i hinanden. Den slags, der ikke er så meget af i hverdagene, hvor det hele buldrer derudad.

Hvis man kunne rejse i tid

Sådan en ‘smutturs-dag’ havde vi i går, da vi uden forudgående planlægning susede til Helsingør for at gå tur ved Kronborg og efterfølgende nyde en kop varm chokolade på en af de omkringliggende caféer.

Pigerne elskede det, og det samme gjorde vi. Det verdensberømte renæssanceslot imponerer mig stort hver eneste gang, hvor min fantasi fluks river mig tilbage til slottets storhedstid i slutningen af 1500-tallet. Tænk hvis man kunne få lov at leve på slottet bare én dag i den tid.

Bilture er altid gode til ukomplicerede strikkeprojekter, og jeg fik således startet op på min klud nr. 6 ud af 20 på vejen til Helsingør. Jeg strikker endnu engang i økologisk bomuld fra Krea Deluxe efter en af disse opskrifter. Læs også en status på mit projekt #20ikludei2019 lige her.

Pigernes fine jakker er en gave fra Mini a Ture

Udsigten fra Krone B er fantastisk, og deres gulerodskage er anbefalelsesværdig.

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment