Ugen: Hooked på kludestrik, ny opskrift på trapperne, yndlingsbutik, cupcakes og pæne blomsterben

Det er søndag aften, og jeg har et par ting af berette fra ugen, der gik. Det handler om strik, altid strik, om en god veninde og om en af de små butiksperler, du bør besøge.

Min Wrap er sendt til test

Først på ugen fik jeg endelig sendt min Wrap me up cardigan til teststrik, og testerne er i fuld sving netop nu. Det går pænt stærkt at skabe resultater med en strikkefasthed på 13 m på 10 cm. Jeg har både min Wrap på på billedet herover, og holder min næste version i hænderne. Begge er strikket i fire tråde Tilia fra Filcolana i farverne Winter Peach og Mustard. Min nye version vil afvige en smule fra den første, og begge versioner kommer til at fremgå i min kommende opskrift.

Mere om det, når jeg udgiver opskriften.

Klude-hooked

Ooooog så lidt mere kludelir. Jeg bliver mere og mere hooked på de der klude, selvom der, indrømmet, findes mere spændende projekter at kaste sig over. Jeg har snart strikket seks ud af de #20kludei2019, og de både pynter i køkkenet og er praktiske i brug. Jeg er i gang med at udvide konceptet en god del, og præcis med hvad, med hvem og hvordan, må jeg vente med af afsløre, selvom jeg er edderspændt på det hele.

Butiksperlen, du skal besøge

I ugens løb nåede jeg også forbi en af de små ægte butiksperler i mit hood DesignbyKalleShop. Den butik skal du besøge IRL. Du vil ikke fortryde det. Jeg er kommet der fast gennem over tre år. Martine, der sammen med sin mand ejer butikken (og webshoppen) kan noget unikt, når det kommer til at indkøbe de rette sager til butikken, der ALTID frister mig over evne – og det både på tøj- og dimsefronten. Jeg bliver altid mødt med et varmt smil, med en helt speciel duft, som selv pigerne bemærker derinde, med fed keramik, fine smykker og strømper, pæne glimmernederdele og lækker beauty.

Jeg er fan og håber, at den butik vil eksistere for evigt 🙂 Mine fine blomsterben på øverste billede er netop blevet til efter fredagens besøg hos Kalle, som vi kalder butikken hjemme hos os.

Den distræte mor 

Dén fredag var i øvrigt også den dag, hvor jeg simpelthen tager af sted med begge piger ud af huset uden nøgler for at mødes med veninde og hendes datter. Vi skulle spise sushi sammen, og Kasper skulle ud med en omgang gutter og låser naturligvis huset af efter sig kort tid efter, vi er smuttet.

Spørg mig, om jeg kunne have slået mig selv i hovedet, da jeg klokken fem minutter i puttetid står foran min meget låste hoveddør med tre trætte piger og veninde – uden nøgle. Vi blev alle smidt ind i venindes bil, mens jeg febrilsk prøvede at få fat i et styk ægtemand, som skulle sende en nøgle hjem i en taxa. Ha! Det var dumt spildte penge, men vi fik os en oplevelse, som i bund og grund endte med at blive en af de gode. Et uventet glas vin med sød og hjælpsom veninde og ditto legetid til tre søde piger.

Nyt favorit lunch place

Jeg er blevet pænt afhængig af Grannys lækre sager, og næh, det er ikke engang den overload af carbs, der altid flyder over i deres montre, jeg er blevet småafhængig af. Det er salaten, jeg har kastet min kærlighed på. Helligt?! Prøv selv den med laks og humus. Den bedste (og dyreste!) frokostsalat.

Cupcake party 

Og lad os lige blive i kategorien for lækre mundvandsdannende sager. Når man sender sin ældste datter til fødselsdag og opdager, at den her opsætning er en del af det hele, så ved man, at ældste datter får en fest.

Det er naturligvis altid overskudsagtige Anita (som i øvrigt også er omtalte veninde fra før), der står bag herlighederne. Hun havde simpelthen inviteret otte piger til otteårs temafødselsdag, mens huns var helt alene hjemme, hvor det meste handlede om, ja cupcakes. Min seksårige var solgt, kan jeg fortælle.

Ikke mere fra ugen, der gik. Jeg vil ramme dynen og se dokumentaren Leaving Neverland færdig. Det er barske sager, og jeg holder endnu vejret…


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment