Dejligheder fra ugen No. 1

Kære jer! Hermed et par glimt af noget dejligt (og materielt vel og mærke), der har gjort mig godt på den ene eller den anden vis i løbet ad ugen, der lige er gået. Jeg byder på mit nuværende strikkeprojekt, naturligvis, på pæn basis til pigerne og på en ny garnfarve, som du simpelthen ikke vil gå glip af.

Wrap

Jeg arbejder på højtryk på at få opskriften til min Wrap me up cardi udgivet. De sidste testere skal i hus, og så kan jeg få gjort de sidste tilrettelser og modificeringer. Wrap’en kommer i to udgaver; én med flæsekant med volumen og en, hvor kanten går lige ned. Begge kanter er super lækre, men giver et ret forskelligt udtryk. Orker man eksempelvis ikke at tilføre ekstra fylde på hofterne, så kan man strikke versionen med den lige og mere diskrete kant.

Jeg glæder mig til at vise mere.

Details

Og lad os blive i kategorien for strik. Jeg har fundet min Lydia Lace Top frem fra fra sommerskuffen. Sidste år kårede jeg den som sommerens smukkeste top, og den stempling får den lov at beholde lidt endnu. Det delikate lace-mønster og den dybe ryg gør det hele. Toppen er også brugbar netop nu som detalje under den rette sweater eller bluse. Her bruger jeg den under en wrap-bluse fra Ganni, som min Wrap me up cardi netop er inspireret af.

Favorite tights

Vi har været på strømpebuksejagt. Igen. Vi mister rundt regnet to af slagsen hver uge, fordi der går hul et eller andet sted på bukserne. Især skolepigen ødelægger det ene par efter det andet, og sådan skal det naturligvis have lov at være med tanke på den (vilde) leg og udfoldelse, der på alle måder gør hende godt.

Jeg sværger til denne vaflede version fra MP Denmark. De sidder helt perfekt på ben og numse og fås i mange og pæne farver til en ok pris. Vi køber altid i Tinderbox og Magasin, hvor udvalget i farver er størst.

Kom an, regn

ANNONCE: Og i en helt anden boldgade. Pigerne er blevet forkælet med seje gule regnsæt fra yndlings-Mini A Ture. Mini A Ture forstår altid at levere det lækreste børnetøj over hele linjen med smukke detaljer uden at gå det mindste på kompromis med funktionaliteten, og det elsker jeg.

Regnsættenes kommen kunne ikke været bedre timet med det forårsvejr, Danmark byder på disse dage. Vi, pigerne og jeg, har aftalt at hoppe i vandpytter en eftermiddag i denne uge, så nu må regnen egentlig godt fortsætte et par dage endnu 😉

Tjek regnsættet her, der også kommer med praktiske selebukser og også fås i blåt.

Egern, ræv og lækker rust

Og lad os hoppe tilbage til garnets verden igen – det optager mig jo en hel del i livet, som sikkert ikke er gået din næse forbi. Jeg nuppede det her billeder af fine Mette den anden dag. Hun holder den nye sprøde farve i Önling No. 1 i hænderne. Kobber hedder den, og jeg kan love jer for, at den er PÆN. Trods navnet er der intet metallic over garnet. Næh, farven er en blanding af egern, ræv og lækker rust. Så er du med, ikke? 🙂

Find farven plus alle de andre lige her.

Jeg overejer kraftigt at springe ud i min Leaf me sweater i en fin kobber. Uhmmm, hva’?

Ikke flere dejligheder fra mig i dag, men jeg satser på, at der er nyt i kategorien om en uges tid. 

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment