Mit første oplæg om strik og det dersens liv, som det leves

I går aftes ramte jeg først hjemmet kl. 22:40 efter arbejde, Late Night Knitting hos Önling OG en aftentur i Netto efter mælk og vanilje-yoghurt (som åbenbart er det eneste morgenmadsprodukt, der dur hos barylerne p.t.).

Hos Önling holdt jeg mit første oplæg for cirka tyve af virksomhedens søde kunder om min strikkeverden (og -rejse) og lidt om hverdagen generelt med fokus på livet som selvstændig kommunikationsrådgiver, på bloggen og min Instagram.

Det var en sjov og interessant oplevelse, og jeg må indrømme, at det er ret syret for mig, at stå dér og fortælle om mit strik, mine designideer og deslige. For blot få år tilbage, havde jeg ikke selv set, at min vej ville føre mig hertil… nogensinde.

Men jeg stornyder, at det er blevet en mulighed for mig, og jeg er klar over, at det er vanvittigt priviligeret, at jeg langt om længe selv har formået at skrue mit arbejdsliv sådan sammen, at det faktisk passer ind i familielivet, som vi gerne vil leve det. Det betyder ikke, at vi ikke har svære uger. Dem har vi masser af. Men vi arbejder til stadighed hen mod en bedre balance, så alle kan trække vejret lidt dybere ned i maven, selvom hverdagen buldrer.

Og tænk, at jeg ydermere kan dyrke min kæmpe passion for strik en lille smule udover det almindelige hobbyplan med udvikling og salg af egne opskrifter og udgivelse af min kommende strikkebog, der lige nu er in the making. En bog, der snarest får sit eget indlæg.

Et par behind the scenes glimt fra aftenen i går nuppet af fineste Mette.

Jeg viste naturligvis mine modeller frem. Jeg har endnu ikke så mange, så Leaf me sweater, Knitted bag of spring og Wrap me up cardigan stod for skud. Jeg havde fuldkommen glemt min chunky hue Knit Knit Purl Beanie, men mon ikke også vejret er ved at være for lunt til at strikke den slags 😉


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

  • sonja zattlander 25. marts 2019 at 11:09

    den er bare skøn, den trøje du har på, venter spændt på opskrift:)

    Reply
  • Julie Mænnchen 4. april 2019 at 20:58

    Også bare en super fin strik <3

    Reply

Leave a Comment