Forandring i hjemmet, der ikke koster en bondegård

Jeg har endnu engang leget med nyt til væggene i stuen og på pigernes værelser. Vi trængte til forandring. Selvom vores fokus i høj grad er på udelivet disse måneder, hvor vi opholder os, så snart det kan lade sig gøre, har jeg ikke helt glemt indearealerne. Plakatkunst er en hurtig og relativt billig måde, hvis du vil opnå visuelle forandringer i hjemmet med stor effekt.

Til sidst i blogindlægget finder du en rabatkode, der giver 30 % på plakaterne hos Poster Store. 

Jeg har været på rov i Poster Store, der har et stort udvalg af plakater, rammer og passepartout’er til alle husets rum. Denne gang fokuserede jeg hovedsageligt på stuen og pigernes værelser. Jeg skifter aldrig alt ud på væggene på én gang. Jeg tilføjer fine værker, som jeg falder for at den ene eller anden årsag og tager måske et par af de gamle ned for en stund.

I stuen har jeg tilføjet den smukke Bewilderment-plakat fra svenske Love Warriors, som jeg er helt vild med og har haft kig på i over et halt år. Ikke mindst dens budskab er så fint, som kunstnerne bag lader dette citat fra May Sarton beskrive: “Help us to be the ever faithful gardeners of the spirit, who knows that without darkness nothing comes to birth, and without light nothing flowers”.

Pigernes værelse har også fået lidt nyt. Lillesøster har fået en fin Frida-plakat i ramme som et herligt power-budskab på pigeværelset.

Storesøster har fået to fine illustrationer op at hænge over Popsicle-sengen fra Flexa, der allerede har givet bund for masser af samtaler og grublen over plakaternes virkelighedsfjerne verden.

Hvis du selv vil tilføje fine, nye plakater til hjemmet, så tag et kig hos Poster Store og brug koden: plummum30 for at opnå 30 % rabat på hele bestillingen. *Koden gælder frem til den 26. juli og kan ikke benyttes til køb af Selection-plakaterne.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment