Fra hjertet af en nyudklækket campista

Sættet jeg bærer på billedet er fra Minus Fashion.

Jeg fatter det stadig ikke helt. At vi sidder her på den franske vestkyst i egen camper. Første del fatter jeg sagtens – det er ikke anderledes, end det plejer at være, når vi smutter af sted og væk fra hjemmet i små tre uger hver sommer. Men anden del – at vi pludselig ejer en campingvogn. Dét havde jeg ikke set komme for en måned siden.

Følger du med på Instagram, ved du måske allerede en del om vores camper-projekt, men her får du lidt mere info og flere tanker fra denne rookie campista.

Det hele startede med en drøm om mere frihed til vores familie. Ikke en flugtmulighed, men et ønske og behov om at kunne smutte af sted på eventyr mere hyppigt end hidtil på præcis vores præmisser.

Jeg var både rundt om, at vi naturligvis skulle gennemrenovere et gammelt folkevognsrugbrød, som vi derfefter skulle køre store dele af Europa tyndt i. Den idé synes min kære mand ikke var gangbar samtidig med et husrenoveringsprojekt. Dernæst kastede jeg min kærlighed på et stort telt. Sådan et vi kunne smide bag i bilen og køre hen i verden, hvor end vi lystede. Dét mente Kasper heller ikke, var vejen frem.

Derfor endte vi i Holbæk Caravancenter en tilfældig søndag. Jeg var blæst fuldkommen bagover. Jeg forventede ærligt ikke det store, og var mest af alt lidt bange for at blive skuffet. Men sh#t en luksus, som de nye campingvogne byder på. Efter et par timer i caravan-centeret og en snak med den gode indehaver, Preben, tog vi hjem igen med hovedet fuld af tanker og små bitte håb. Efter få dage tog vi tilbage igen. Vi havde forelsket os i en spritny Adria Altea (i modellen 472PK), som er perfekt til en børnefamilie og helt lys og nordisk i udtrykket indeni. Den aften satte vi vores underskrifter på papirerne til vognen. Wauw! En temmelig spontan beslutning – og en lille drøm, der ret hurtigt blev til virkelighed.

Vi hentede vognen forrige onsdag, valgte det udstyr, vi som minimum måtte have med os på jomfruturen (borde, store, service etc.), pakkede vores pakkenelliker sammen og kørte mod Frankrig søndag morgen. Og nu er vi her. Ægte nyudklækkede campister på et campsite et sted på den franske vestkyst. Jeg har meget at lære, men jeg er vild med den måde, vi er sammen som familie på. Jeg tror ærligt ikke, at vi har haft så stor ro på i flere år. Og vi kan gøre præcis som vi vil. Blive ved kysten eller køre ind i landet for mere kuperet terræn og smukke bjergsøer.

Lige nu bliver vi ved kysten for at udforske de små fine øer i nærområdet. Vi skal spise flere skaldyr 🙂 Senere smutter vi til Paris og nyder nogle dage, før hjemrejsen begynder gennem Belgien og Tyskland.

Vil I vide mere? Spørg endelig.

Kram fra campistaen

Og hvis I vil have endnu mere rejselir fra os, så følg med på vores nye IG: @plummum_happy_camper. Ja, jeg ved det. Den profil må skifte navn asap. Skal blot lige finde det helt rigtige.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Kamille 24. juli 2019 at 11:38

  Hej Campista ??‍♀️,
  Jeg kunne helt vildt gerne tænke mig at høre hvilket udstyr i har med? (Det der minimum, borde/stole/den slags…) vi kigger nemlig også på campingvogn – lidt inspireret af jer ? og synes det er en jungle! Vognen er nogenlunde på plads, også en Adria har vi øje på.
  Kh Kamille

  Reply
  • plummum 24. juli 2019 at 23:29

   Åh, hvor spændende for jer ?
   I skal bruge en såkaldt startpakke med gas, sidespejle, strømkabel, vanddunke osv. Derudover er fortelt en god ide. Vi bruger både vores fortelt med og uden sider på (senere vil vi også gerne have et solsejl). Desuden har vi købt et bord og stole og service i melanin, så det ikke smadrer under kørsel. Det er nogenlunde det:) Men vi fik god hjælp til det hele, der hvor vi købte vognen.
   Vi kommer helt sikkert til at købe mere løbende, men det er også meget fedt at tage afsted med et minimum, og så selv føle og mærke, hvad man faktisk har brug for.

   Reply
   • Kamille 27. juli 2019 at 19:56

    Tak! ? jeg er så heldig, at ham jeg kigger på vogn med har noget erfaring med camping, så jeg kommer nok mest til at stå for inventar i køkkenet og ‘hygge’ ? fedt tip med melamin, der kan man jo også få meget fint ? må jeg spørge til hvilket bord og stole i har investeret i? Det ser pænt ud, hvilket altså også betyder lidt (i mine øjne)!

    Reply
    • plummum 27. juli 2019 at 23:10

     Præcis, det betyder bestemt noget, at det hele er hyggeligt og lidt ‘kælet for’. Vi har købt stole og borde fra Isabella og er vildt tilfredse med begge dele. Bordet er super stabilt og ret industrielt at se på. Og stolene er bare super komfortable og kan næsten lægges helt ned. Sig til hvis jeg skal prøve at finde links frem til dig:)

     Reply
 • Signe 25. juli 2019 at 23:38

  Hvad gør man egentlig med en campingvogn i Paris? Placerer I den udenfor byen? ?

  Reply
  • plummum 25. juli 2019 at 23:40

   Jep, der ligger flere lækre campsites lidt uden for centrum tæt på metro ☺️

   Reply

Leave a Comment