Squishies er tilbage

Mens jeg venter på weekendens komme, har jeg en nyhed at dele med jer. Min dag står mest af alt på bog, bog og bog, før jeg kan hente mine piger, bestille sushi til vores pigeaften og måske nyde en strikkestund i sofaen efter putteseancen. Sidstnævnte – altså strik i sofaen – er nærmest komplet fraværende i mit liv lige nu, og jeg savner at have så meget ro på igen, at jeg kan nyde ikke at arbejde foran computeren hver aften eller ikke at ordne et eller andet praktisk i huset.

Men. Den føromtalte nyhed jeg vil dele med jer, og som rubrikken allerede har afsløret er altså lidt vild, hvis man var en af dem, der havde triste børn, da de über populære Squishies blev bandlyste i de danske butikker kort før sommerferien sidste år. 

De små bløde skumfigurer med slow rise-effekt er nemlig tilbage på markedet i en ny og gennemtestet udgave, der lever op til alle krav fra både miljøstyrelsen og den europæiske legetøjs- og kemikalielovgivning. Så har du en dreng eller pige, der nåede at blive smittet af Squishy-feberen, kan du glæde med, at skumlegetøjet er på vej til både Bog & Idé, Legekæden og andre butikker.

Det er den førende nordiske importør PROXY, der i samarbejde med sin producent har udviklet de nye Soft’N Slo Squishies.

Pigerne og jeg har set nærmere på de nye squishies gennem den sidste uges tid, og jeg kan fortælle, at de både duer som samlerobjekter (”Årrrrh, se den her. Den er så nuttet, moar!”) og som legetøj, der både kan indgå i rollelege eller kyles gennem luften som sjove bolde. Og for undertegnede fungerer de små figurer også glimrende som en form for stressbolde.

Da de dengang så populære skumfigurer blev fjernet fra hylderne i Danmark, havde vi faktisk ikke haft en eneste Squishy hjemme hos os. Bevares, jeg var forsøgt overtalt flere gange af husets to mindste, og da jeg endelig gav efter og ville købe pigerne en Squishy hver, blev de – næsten fra den ene dag til den anden – fjernet fra alle butikker. Men nu er de tilbage og det uden skadelig overflademaling og opskumningsmateriale, som var to af synderne i de gamle squishies.

Især husets fireårige er solgt til de nye Squishies og var temmelig skuffet over ikke at måtte tage dem med i børnehave, før jeg var færdig med dem. Jeg lovede højt og helligt, at det blev jeg i dag, så de små bløde dyr kan komme med i børnehave mandag.

Bliver jeres børn også glade for Squishies’ tilbagetog på markedet?

I kan læse mere om de nye Squishies her.

Nyd jeres weekend!

Kærligst Signe

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment