I gang igen

Efter en lang dag er jeg her klokken 23 nul dut havnet i sofaen med mit strikketøj. Vi har brugt dagen på en herlig bryllupsreception, på at handle stort og lækkert ind og på at lave mad, og så var den dag egentlig gået.

Jeg er endelig i gang med et nyt projekt på strikkefronten, som skal blive til en opskrift og det forhåbenligt inden længe. Jeg har haft så mange bolde i luften – ikke kun på strikkefronten – at jeg har været en smule (strikke)handlingslammet.

Jeg har længe villet strikke en cool taskesag, som man smide på armen og have alle sine mest nødvendige sager i plus et lille sæt strikketøj. Jeg er endelig (efter over et halvt års tilløb til netop denne) i fuld sving, og jeg elsker lace-mønsteret, som i høj grad kan noget godt for det luksus-boheme-ish look, jeg vil ramme.

Jeg strikker i Krea Deluxes økologiske bomuld, som lader mønsteret træde klart og defineret frem.

Jeg viser snarest mere.

Kærligst S


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anne 13. september 2019 at 13:23

    Virkelig fin farve <3

    Reply

Leave a Comment