Gratis strikkeopskrift til bacon-loveren

Reklame for Tulip Bacon

For første gang nærmest nogensinde er der allerede fuld smæk på juleforberedelserne hos mig her i midten af november. Dels fordi jeg netop har udgivet en strikkeopskrift på ‘Pimp your balls’-julesweateren sammen med julemusen, Mette Lundstad, og dels fordi jeg i disse uger strikker på én af julegaverne til min far.

Julegaven til min far er humoristisk og også en ægte julesweater, som jeg strikker i samarbejde med Tulip Bacon, der i år har udviklet en strikkeopskrift til alle dem, der er mere end gennemsnitligt glade for bacon. Dén beskrivelse passer ganske godt til min far.

Kender du en, der ville blive glad for sådan en sweater? Den er gratis.

Tulip Bacon har valgt at dele opskriften gratis med alle, der vil strikke med. Den idé er så fin netop i år, hvor samfundet enten er helt eller delvist lukket ned. Vi har brug for projekter, der kan samle os, brug for at forkæle hinanden, og vi har absolut brug for projekter, der kan give os et smil på læben.

Du finder opskriften – som i øvrigt er unisex og kommer i både børne- og voksenstørrelser – lige her.

Sweateren strikkes frem og tilbage stykke for stykke, og de små grise, hjerterne og baconstykkerne strikkes ved hjælp af gobelin-teknikken, som slet ikke er så svær, selvom du aldrig har prøvet den før. Se fx denne video igennem, hvis teknikken driller dig. Den strikkes i Drops Lima, og det betyder, at du kan strikke sweateren for en yderst fair pris, der ikke vælter julebudgettet.

Foruden den strikkede sweater, har Tulip også udviklet en masse opskrifter på små juleretter, der indeholder bacon, så du for alvor får muligheden for at svøbe hele julen i bacon og forkæle dem, du holder af. Find link til opskrifterne via denne side.

Jeg viser snart mere af strikkeprocessen på Instagram (@plummum), men indtil da, kan du selv downloade opskriften her. Kender du en, der skal have sådan en Bacon Lover-sweater? Du kan jo strikke en til flere i familien, så I kan matche i ens julesweatre.

Og til alle jer, der ikke strikker, så har Tulip netop lanceret en konkurrence, der giver hele 10 bacon-lovers mulighed for at vinde ens sweatre til hele familien. Deltag nemt her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment